Letní hubnutí do plavek aneb efektivní cvičení doma


Když se první polovina roku chýlí k závěru, přichází čas na kritický pohled do zrcadla, který nám nemilosrdně prozradí, jaký typ plavek si můžeme letos dovolit. Pokud si chceme užít léto v bikinách, ale s naší postavou si je nemůžeme dovolit, řešení představuje letní hubnutí do plavek.

Efektivní cvičení doma
V plavkách chceme vypadat dobře. Když přichází léto a my nejsme se svou postavou spokojeni, držíme buď dietu, anebo začneme s cvičením. Ideální je kombinace obojího. Cvičení na posilovacích strojích je velmi efektivní. Posilovací stroje mají tu výhodu, že díky nim můžeme dostat svou postavu do formy již během několika týdnů. Pokud nerada chodíte do posilovny, protože Vás obtěžují pohledy okolí, můžete dát přednost cvičení doma a pořídit si domácí posilovací stroje. Posilovací stroje dnes není problém koupit, a to díky obchodům jako je tv shop. Tv shop má v nabídce posilovací stroje určené ke zdokonalení takřka všech svalových skupin, břišními svaly počínaje a lýtkovými konče. Pokud chcete vytvarovat tělo v pohodlí svého domova, anebo zredukovat projevy pomerančové kůže neboli celulitidy tak si vyberte stroj, který vám bude nejvíce vyhovovat. 

Domácí posilovací stroje
A jaké posilovací stroje si můžete domů pořídit? Pro protahování zádového svalstva je ideální otočná lavice. Velmi praktickým pomocníkem na cestě za pevnými stehny je stepper. Tv shop nabízí velmi praktický mini stepper, který Vám doma nezabere příliš mnoho místa. Ovšem hitem je vibrační plošina vysílající vysokovibrační frekvence, na jejichž základě dochází k posilování svalstva a spalování kalorií s následkem úbytku na váze. Samozřejmě, že letní hubnutí do plavek je možné také bez pomoci posilovacích strojů, důležitá je však pravidelnost cvičení, ideálně třikrát týdně. Až budete se svou postavou spokojeni, pak už postačí udržovací cvičení dvakrát týdně. Přejeme Vám mnoho úspěchů při letním hubnutí do plavek a krásné léto.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.