Která postel se hodí do Vaší ložnice?


Náročnější zákazníci nedají dopustit na komfort kontinentálních postelí. Jakou postel si vyberete Vy?

Masivní a čalouněné postele patří mezi nejoblíbenější druhy postelí, neboť umožňují výběr z mnoha různých provedení i barev, a zároveň nabízejí velice příznivý poměr mezi kvalitou a cenou.

Masivní postele patří spolu s čalouněnými mezi nejoblíbenější

Kterápak postýlka se hodí do Vaší ložnice?
Chcete si po náročném dni opravdu královsky odpočinout, a zároveň být pyšní na vzhled své ložnice? Vyberte si svou postel opravdu pečlivě. Pro inspiraci Vám přinášíme několik tipů na elegantní čalouněné, masivní dřevěné a luxusní kontinentální postele.

Moderní čalouněné postele
Čalouněné postele se staly populárním trendem vybavování ložnic. Cenově jsou velmi přátelské a díky pestré paletě skládající se z mnoha barevných i materiálových variant, od klasické látky, přes ekokůži, či koženku, až po přírodní kůži. Díky bohatému výběru je snadno sladíte s ostatním vybavením interiéru. Můžete si vybrat, zda svou postel umně zakomponujete do svého království spánku, anebo z ní učiníte dominantu celého interiéru. Největší oblibě se těší čalouněné postele s úložným prostorem, který lze využít nejen pro lůžkoviny, ale také jako skrýš – třeba na dárky, které mají být pro oslavence překvapením.

Moderní čalouněná postel Rafael

Dřevěná klasika nikdy nezklame
Příznivci tradičních řešení dají přednost klasice v podobě dřevěných postelí. Postele z masivu se pyšní nadčasovým designem, který nikdy nevyjde z módy. Jejich další velkou předností ve srovnání například s čalouněnými postelemi je velmi snadná údržba. Navíc se v nich nehromadí ani prach, ani roztoči, a proto představují ideální řešení pro alergiky.

Dřevěná postel Cornyab z masivu

I v případě této alternativy máte na výběr z mnoha různých designů, barev i tvarů. Někdo upřednostní postele mořené, jiný dá přednost čistě přírodnímu vzhledu dřevin, jako je buk, dub či okoume. Také postele z masivu lze samozřejmě doplnit o úložné prostory.

Luxusní kontinentální postele
Pokud si chcete dopřát při spánku více luxusu, inspirujte se ložnicemi našich západních sousedů nebo interiéry pětihvězdičkových hotelů a vybavte tu svou vysokým kontinentálním lůžkem, jehož jedinečná konstrukce zahrnující tři matrace byla v roce 2006 oceněna zlatou medailí.
První, svrchní matrace neboli topper se postará o dokonalou měkkost, a zároveň zajistí potřebnou pružnost, luxusní taštičková matrace poskytne páteři dokonalou oporu ve všech spánkových polohách a třetí, pod ní umístěná pružinová matrace optimálně rozkládá tlak absorbovaný nosnou zónovou matrací.
Robustní dřevěná konstrukce zaručuje dobrou odolnost a dlouhou životnost. Co dále oceníte, to je velká variabilita umožňující nejen volbu rozměru, ale také čela, čalounění i nožiček. Nechte si sestavit postel snů podle potřeb Vašeho těla i vkusu.

Luxusní kontinentální postel Cube

Noční stolky k posteli patří
Ať už dřevěná, čalouněná, luxusní, nebo standardní, bez nočního stolku bude každá postel jako ryba bez vody. Bez něho to prostě není to pravé. Doplňte svou postel o noční stolek dle svého gusta a dotvořte atmosféru Vaší ložnice. Také noční stolky mohou mít mnoho krásných podob.
Optimální je, když se Vám podaří vybrat kousek, který nejenže poslouží jako praktická odkládací plocha, ale zároveň také stylově dotvoří vzhled Vaší ložnice.

Záleží na Vás, které z variant, barev a materiálů dáte přednost, v obchodě www.prospanek.cz najdete bohatou nabídku kvalitních postelí, ze kterých si určitě vyberete. Ke všem postelím si můžete vybrat matraci z nabídky ProSpánek.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.