Kristelová končí se sexuálním půstem, vrátil se jí manžel

18.04.2012 | Revue

Po třech měsících se herečce a moderátorce Kateřině Kristelové, mamince jeden a půlleté dcery Claudie, vrátil domů manžel, hokejista Martin Tůma.

A protože si rodina chtěla společné chvíle náležitě užít, vyrazila do maďarských lázní Sárvár, které jsou ideálním místem pro tu pravou rodinnou dovolenou.

Katka se nikdy netajila tím, že není tou pravou manželkou hokejisty.
"Jsem workoholik a své práce se jen tak nevzdám. Proto jsem od začátku Martinovi říkala, že s ním nebudu cestovat a trávit každou hokejovou sezonu v jiné zemi. Navíc mám v Praze zázemí, rodinu a přátelé, které bych opustit nechtěla," svěřila se Kateřina.

Na nedostatek práce si rozhodně nemůže stěžovat. I tak ale našla ve svém nabitém diáři týden volna a s cestovní kanceláří vyrazila do Maďarska.
"Tři měsíce je dlouhá doba, byla jsem teď zvyklá si dělat všechno sama a nespoléhat se na manžela. Než do toho oba rovnýma nohama skočíme, rozhodli jsme se vycestovat mimo republiku a naplno si užívat Claudii, která roste jako z vody," řekla moderátorka.

Martin Tůma, momentálně hráč slovinského profesionálního klubu HC Jesenice, dobře ví, že jako hlava rodiny musí svou manželku a dceru zabezpečit. Velmi těžce však nese, že svou dceru vidí jen několik měsíců v roce. A to právě v období, kdy dělá ve svém vývoji největší pokroky.

"Rodinu jsem neviděl tři měsíce, i když si pravidelně skypujeme a na Claudii se dívám přes web kameru, přicházím o spoustu důležitých okamžiků. Když se vrátím domů, snažím se s ní trávit každou volnou chvíli. Nemůžu se na ni vynadívat, roste jako z vody," prozradil hokejista, který uvažuje o tom, že by zbytek sezony rád dohrál v kanadsko-americké NHL.

Stává se tak velmi často, že Katka je odsunuta na druhou kolej a Martina si užije jen v době, kdy jejich dcera tvrdě spí. "Je to pochopitelné. Otec vždy nejvíc na světě miluje svou dceru. Jsem velmi šťastná, že Claudie neztratila k tátovi cestu, a já si moc ráda počkám, až ji večer uspíme. Pak si manžela vychutnávám plnými doušky," uzavřela Kristelová.

Zdroj, Foto: Korzo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.