Kosmetická značka Astor přichází ženám na pomoc.


Nejedná se o proměnu v pravém slova smyslu. Nechceme ženu měnit, chceme podtrhnout její přirozenou krásu a pomoci jí cítit se skvěle.

Na webových stránkách www.mujastor.cz startuje soutěž určená každé ženě, kterou čeká významná událost. Významná pro ni samotnou. Může to být opravdu cokoliv, nejenom životně důležité kroky jako je zasnoubení, svatba či křtiny, ale například romantická večeře s manželem, přítelem, návštěva divadla s kamarádkou, večírek, pracovní akce, maturitní ples potomka, setkání s přáteli, s bývalými spolužáky... Zkrátka cokoliv je pro ni důležité a významné.

Můj Astor

Astor kosmetika

Vytvořili jsme Astor tým, ve kterém bude významný český či slovenský vizážista, kadeřník a stylista. Astor tým přijede za výherkyní domů nebo do studia, které pro ni pronajme v místě jejího bydliště. Astor tým ji učeše, nalíčí a oblékne na příležitost, kterou popíše při registraci do soutěže. Výherkyně získá taktéž Astor kosmetiku na 1 rok zdarma a oblečení, které ji na danou událost vybere stylista.

Kosmetika Astor

Pokud vás projekt zaujal, neváhejte, přihlaste se a udělejte si radost! S Astor týmem máte jistotu, že konečně budete krásná a sama sebou v momentech, které jsou pro vás nejdůležitější.

můj ASTOR

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.