Konec vypadávání vlasů! Nastupuje těžká váha.

10.10.2012 | Vlasy

Padají vám vlasy? Pozorujete s nepříjemným pocitem, že vám při česání ulpívá na hřebenu více vlasů, než byste chtěla?

Pak je vhodný čas poradit se s lékařem o možné příčině a informovat se, jaké doplňky stravy nebo kosmetické přípravky by vám pomohly nastartovat růst nových vlasů a posílit stávající vlasy.

Ztráta vlasů je ale proměnlivý jev. V průběhu života se nám mění hustota vlasů, je normální, že každý den vypadne určité množství vlasů, aby mohly vyrůst nové. Někdy se ale stane, že z nějakého důvodu nám začne padal vlasů více, než bychom chtěli.

Co teď? Nemusíme se s tímto nepříjemným stavem smiřovat! Je dobré vyzkoušet přípravky, které postupně zastaví vypadávání a zároveň obnoví růst vlasů z poškozených vlasových cibulek -  aktivují tak růst nových vlasů. Z celé řady vědeckých výzkumů je potvrzeno, že tento proces, zejména u žen jde nastartovat pomocí určitých látek, které vlasu chybí.

Na trhu je několik zajímavých přípravků, které vypadávání vlasů řeší. Je dobré se informovat o kvalitě přípravku, aby byl funkční zejména v tom, jakým způsobem prostupují účinné látky do pokožky a jak hluboko pronikají, aby se dostaly až ke kořínkům vlasů a k jejich cibulkám. Takovou technologií je například využití nanokapslí.

Co je to technologie nanokapslí a jak funguje?
Technologie nanokapslí, napomáhá docílení vysoké absorpce krému nebo séra hluboko do kůže. Takovýto přípravek obsahuje miliardy kapsliček. Každá z nich má dvouvrstvou strukturu a je menší než 100 nm. Tyto nanoobaly v sobě ukrývají účinné látky, dokážou snadno proniknout skrz svrchní část kůže do dermis, vyhledat buňku a uvolnit ze sebe účinnou látku. Díky této technologii se krém stává opravdu účinným nástrojem v boji proti problému, který řeší.

Pokud vám padají vlasy nebo je máte velmi řídké, vyzkoušejte přípravky Renokin proti padání vlasů.

Sérum proti vypadávání vlasů Renokin

Sérum obsahuje aktivní složky, které způsobují zastavení vypadávání vlasů i opětovný růst vlasů. Vyspělá technologie nanokapslí umožňuje důkladnou absorpci účinných aktivních složek pod pokožku hlavy. Navíc patentované biomimetické peptidy stimulují vlasové buňky, v důsledku čehož jsou vlasové folikuly zdravější.
 
Účinky

  • Zastavení nadměrného vypadávání vlasů.
  • Obnova růstu vlasů z poškozených vlasových váčků.
  • Výživa vlasů.
  • Prokrvení pokožky (důležité pro výživu vlasových váčků).
  • Revitalizace pokožky hlavy, takže už žádné svědění pokožky na hlavě.

Výhody
Účinnost Renokinu je prokázaná objektivními klinickými studiemi. Sérum nemá nežádoucí vedlejší příznaky. Použití je univerzální, může jej použít kdokoliv, koho trápí vypadávání vlasů nebo řídké vlasy.
Sérum můžete používat i v období těhotenství a lze použít na jakýkoliv typ vypadávání vlasů.

Za jak dlouho se projeví  účinek séra Renokin?
Zastaví nadměrné vypadávání vlasů v průběhu 4 až 6 týdnů. Obnoví růst vlasů z poškozených vlasových váčků, účinek je viditelný již za 3 až 4 měsíce.
Technologie nanokapslí dopraví účinné složky do vlasové buňky dostatečně hluboko a tedy efektivně.

Kde a za kolik Renokin koupit?
Ideálně přímo u distributora, tedy www.medaprex.cz, což je eshop s různými unikátními přípravky na omlazení.
Cena Renokinu je 1390,- Kč, což se může zdát dost, ale vzhledem k faktu, že vám  balení vystačí na dva až tři měsíce, není to tak hrozné a vychází to asi na 18 Kč/den.

Autor: Gabriela Nožičková

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.