Knihy krásy pro dokonalý make-up v pohodlí domova

13.12.2011 | Jak být krásná

Chcete se naučit krásně se nalíčit několika způsoby, ale nemáte čas nebo peníze na konzultace s vizážistou? Existuje řešení, a to kniha krásy!

Dobrá kniha o kosmetice se u nás v České republice bohužel velmi těžko shání. Pokud si nějakou najdete na internetu, musíte jí objednávat v zahraničních e-shopech, protože u nás v knihkupectvích není k dostání. Pokud nějaká k dostání je, většinou se jedná o velmi neprofesionální knihu, která obsahuje návody a obrázky příliš složitých líčení na to, abyste je doma svedla, nebo také knihu ze starší doby, takže návody nejsou už zrovna tak aktuální.

         

Napadlo Vás někdy jít pro takovou knihu krásy do parfumerie? Hádáme, že ne. Málokomu by totiž došlo, že tu nejlepší profesionální knihu s podrobnými návody najde právě v obchodě s kosmetikou. My takové našli v parfumerii Douglas, v ulici Na Příkopech 17 v Praze 1 (kousek pod Václavským náměstím). Seženete zde dokonce více druhů takových knih, které obsahují jak teorii, tak praxi. Vyšly pod záštitou americké značky Bobbi Brown. Najdete v nich informace o tom, jak různé kosmetické produkty správně používat, co se k čemu nejvíce hodí, co je v kosmetickém průmyslu novinkou a co se zrovna nejvíce nosí, tedy moderní líčení dnešní doby.

  

Velmi populární je kniha BOBBI BROWN MAKEUP MANUAL nesoucí podtitul Pro každého od začátečníka po profesionála. Má necelých 300 stran, je ve formátu A4 a najdete v ní naprosto všechno, co potřebujete vědět, abyste se dokázala sama pěkně nalíčit. Pokud ještě nevíte, co si přát k Vánocům, tato kniha by byla krásným a užitečným dárkem pro každou ženu a dívku. Zakoupíte ji pouze v již zmiňované parfumerii Douglas, Na Příkopech 17, v Praze 1.

Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.