Kniha:
Nejlepší přítel člověka


Kniha vás pobaví, potěší, poučí i rozesmutní. Vždy je po ruce, když ji potřebujete. A nikdy vás neopustí. Stačí si jen správně vybrat a volné chvilky na zahradě, před spaním nebo v autobuse budou hned veselejší.

Máme pro vás knižní tip, který byste neměla minout!

Oblíbení čeští autoři: Sázka na jistotu
Nechcete riskovat zklamání a plýtvat svým časem a penězi na brak, který nestál za přečtení? Pak vsaďte na prověřené autory, které si zamilovali čtenáři před vámi. Český humor je velmi specifický a málokdo zachytí ironii lidského života jako právě čeští autoři. Hořkosladký humor je jejich specialitou. Pokud máte ráda knihy ze života, rozhodně byste neměla minout knížky od Ivanky Deváté.

Tip: Tituly Ivanky Deváté seženete na albatrosmedia.cz! Najdete zde také knihy dalších známých i začínajících autorů z Čech i ze zahraniční. Vybírat můžete z mnoha titulů - od nestárnoucí klasiky až po nejžhavější novinky.

Ivanka Devátá je známá především jako herečka. Po odchodu z divadla ale započala velmi úspěšnou literární kariéru a nedlouho po vydání prvních fejetonů si získala oblibu mnoha čtenářů. Její povídky i fejetony nacházejí uplatnění v tisku i rozhlase a inspiraci autorka čerpá z vlastních zážitků i divadelní praxe. S humorem a nadhledem píše o radostech i strastech lidského života.

Radši nekoukat - Ivanka Devátá

Její zatím poslední kniha fejetonů nese název Radši nekoukat. S humorem a osobitým stylem zde vypráví o lásce, vztazích, nemocech, běžném životě i bulváru. Situaci nechává komentovat také rohožkou, kloboukem, kapesníkem nebo třeba vázou – pokud vás zajímá, co se těmto předmětům honí hlavou, s touto knihou nešlápnete vedle!

Kde najdete velký výběr knih za příjemné ceny?
Knížek není nikdy dost. A až přečtete knížku od Ivanky Deváté a budete se porozhlížet po dalším přírůstku do knihovny, zamiřte na albatrosmedia.cz! Velký výběr knih všech žánrů za super ceny je jistotou, že najdete to pravé.

Zdroj úvodniho foto: Freeimages.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.