Každá kabelka má svou tvář


Není Vám příjemné, když potkáte někoho, kdo má úplně stejnou kabelku jako Vy? Pořiďte si originální kabelku, jakou nikdo nemá! Kabelky FACEBAG se vyrábějí v limitovaných edicích a každá z nich má svou vlastní tvář.

Setkání dvojčat vyloučeno

Kabelka je nezbytným doplňkem, a zároveň vizitkou každé moderní ženy. Pokud patříte mezi dámy, které si zakládají na svém osobitém stylu, jistě nerady zažíváte situace, kdy na ulici nebo v restauraci narazíte na dámu, která drží v ruce stejnou kabelku jako Vy. To inspirovalo tradičního českého výrobce kabelek, firmu UNIDAX k výrobě limitovaných edicí. Kabelky FACEBAG vyrábí v omezeném počtu kolem 20 kusů a každá z kabelek má přitom svou vlastní tvář. Liší se barvou nebo materiálem ze kterého je vyrobena. Což znamená, že setkání kabelkových dvojčat nebo dokonce vícerčat je naprosto vyloučeno.

Kabelka Facebag bílá

Kabelka Facebag černá

Kabelka Facebag stříbrná

Kvalita za českou cenu

Samozřejmě, že nápad vyrobit jedinečnou kabelku, se nezrodil pouze v Čechách. Hollywoodské hvězdy schovávají doma ve skříni kabelkové originály, které nemá nikdo jiný po celém světě, je tu však jeden podstatný rozdíl: CENA, která se pohybuje v řádech tisíců dolarů. České kabelky FACEBAG naproti tomu pořídíte za velice příznivou cenu. A přitom se jedná o vysoce kvalitní výrobky z pravé kůže. A co více, každá z nich je jedinečný nenahraditelný originál.

České kabelky Facebag

Originální kabelka jako dárek

Takže milé dámy, pokud si lámete hlavu nad tím, co by měl letos Ježíšek nadělit Vám, Vaší mamince, sestře, dceři, anebo třeba nejlepší kamarádce, jeden šikovný typ už máte. Nezbývá, než se trefit do vkusu obdarované, a zvolit originál, který se jí bude líbit. Barevná, designová i rozměrová paleta je neobyčejně pestrá. Přejeme Vám krásné svátky a hodně radosti pod stromečkem!

Originální červené kabelky Facebag

Originální kabelky české výroby koupíte na www.facebag.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.