Je libo přestávku na kávu? I v práci je občas potřeba vypnout!

13.03.2018 | Bydlení | Gastronomie | Nákupy

Určitě to také znáte: v práci se na vás hrne jedna povinnost za druhou. Protivný nadřízený si na vás už ráno stihl zchladit žáhu. Nová kolegyně si neví rady a neustále vás žádá o pomoc. Práce máte nad hlavu a začínáte mít pocit, že tohle je poslední pověstná kapka do plného poháru. V takové chvíli je nejrozumnější nechat povinnosti stranou a na chvilku vypnout. Ano, i v práci to jde.

Až na vás příště přijde podobná krize, díky které začnete propadat zoufalství, udělejte si kafe. Ne ale jen tak nějaké obyčejné, kdy si do hrníčku nasypete levné mleté rádoby kafe a to zalijete vroucí vodou z konvice, která je plná vodního kamene - to je totiž v práci naprostým standardem. My máme na mysli kvalitní kávu, která vás okamžitě přivede na jiné myšlenky!

Káva, na kterou se budete těšit

Přítomnost plnohodnotného kávovaru v mnoha zaměstnání chybí. Pravda je přitom taková, že kafe v práci představuje nejen ideální způsob odreagování, ale i příležitost pro osobní setkání - a i ta lze považovat za jistou formu relaxace. Proto by v žádném zaměstnání, ale i kdekoli jinde, neměl chybět kvalitní kávovar. V současné době jich je k dostání hned několik, takže určitě je z čeho vybírat.

pozitek z kavy

Víte co je nápojová ambulance?

Slyšeli jste již někdy o pojmu nápojová ambulance? Pokud ne, pak je dobře, že si čtete tento článek, protože vám rádi trochu rozšíříme vědomosti! Firma Nápojová Ambulance funguje v naší zemi již 25 let. Cílem této firmy je nabídnout nejen restauracím, hotelům, firmám, institucím, výrobním podnikům, ale i domácnostem kvalitní služby v oblasti office coffee-service. Od samého začátku si společnost zakládá na servisních službách a schopnosti poskytovat své služby v rámci celé České republiky ve stejné kvalitě.

V sortimentu firmy Nápojová Ambulance najdete kávovary na kapsle, na instantní produkty, na zrnkovou kávu, na cartridge, na incupy nebo automaty na filtrovanou vodu. Možností pro výběr je tedy hned několik a záleží jen na vás, pro kterou variantu se rozhodnete. Samozřejmostí je dostatek surovin na skladě s možností doručení maximálně do 48 hodin.

kvalitni kavova zrna

Je libo espresso?

A jakou kávu máte nejraději vy? Pochutnáte si na lahodné instantní kávě? Nebo raději dáte přednost espressu z kapsle? Nebo možná preferujete klasiku v podobě zrnkové kávy, která vás svou chutí i neodolatelnou vůní doslova usadí do židle a přiměje vychutnat si každičký doušek.

Nápojová Ambulance zajišťuje kávové automaty nejen do společností, firem a jiných institucí, ale i do domácností. Ať už si chcete pořídit kávovar domů nebo do práce, určitě si v nabídce dokážete vybrat. Chcete-li si udělat představu o jednoduchém ovládání, snadné údržbě a především chuti kvalitní kávy, sjednejte si ochutnávku nebo rovnou předvedení vámi vybraného stroje.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.