Jaký pomocník by neměl chybět v moderní kuchyni?


Vypadá velice vkusně, má nadčasový design a zapadne do každé kuchyně. Je velice výkonný, snadno se udržuje a zvládne vám pomoci připravit téměř cokoli na co jen pomyslíte. Ano, představujeme vám další produkt vaší oblíbené značky Russell Hobbs.

Tento elegantní, nenápadný a velice výkonný kuchyňský robot vám vaření opravdu usnadní a vy tak budete moci věnovat více času sama sobě a své rodině. Díky Auře budete mít opravdový přehled o tom, kolik čeho sníte a hlavně vám pomůže rozšířit počet oblíbených jídel u vás doma. Podívejte se s námi na to, jak snadno připravíte třeba oblíbený mrkvový dort?


S jedním přístrojem totiž zvládnete namlít maso, umixovat omáčku i třeba přípravit dort! Zvládnete uspořádat skvělou hostinu pro vaše nejbližší a navíc v poměrně krátkém čase. Vaření už vám nevezme veškerou energii.

Pokud rádi vaříte a v kuchyni se nebráníte experimentům, kuchyňský robot Aura je tím správným přístrojem, který hledáte. Jednoduše vyřeší i ty nejnáročnější kulinářské výzvy. Ať už je váš recept jakýkoliv, robot Aura seká, krouhá, šlehá a připravuje krémy v jedné nádobě do takové konzistence, jakou potřebujete.

Skvělá vychytávka je transparentní plastový kryt proti cákání s okénkem pro možnost přidání ingrediencí během mixování. Takže pokud jste se používání robota bránily právě kvůli zacákání a další práci s úklidem kuchyně, už se bát nemusíte.

Nejvíce nadchne bez pochyby rozsáhlé příslušenství, které k němu obdržíte. Obsahuje tři nástavce na mixování: šlehač, hnětač těsta a metel, dále pak nástavec na plátkování a strouhání, mlýnek na maso a malý nástavec na sekání. Takže zvládnete připravit opravdu širokou škálu receptů.

Krásný a praktický. Co víc si přát.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.