Jaký dárek věnovat kolegyním v práci?


Chcete svým kolegyním v práci udělat radost a překvapit je zajímavým dárkem? Možná si lámete hlavu nad skupinovým zážitkem, kterého by se mohla účastnit klidně celá parta a vy jste tak společně strávili jedno opravdu vzrušující odpoledne. Trochu vám to usnadníme, chcete? Několik tipů na skupinové dárky pro kolegyně z branže jsme totiž vymysleli za vás – tak vybírejte!

Dárek pro milovnice dobrého vína: degustace!

Máte kolem sebe v práci skutečné požitkářky, které neodolají lahodnému vínu? V tom případě máme jasno - zavítejte společně na degustaci světových vín! Nejenže ochutnáte doposud nepoznané odrůdy nebo ročníky, ale zároveň se společně hodně nasmějete a popovídáte si.

Dárek pro fanynky adrenalinu a vzrušení: úniková hra!

Pokud si chcete s kolegyněmi užít opravdové vzrušení a chcete se nechat pohltit adrenalinem, pořiďte jim voucher na únikovou hru Zloději snů od EscapeX.cz, která dokonale prověří jejich schopnost spolupracovat v týmu.

Cílem únikové hry je vyřešit nejednu záhadu a rozluštit hádanky, které na vás čekají. Únikovka slibuje spoustu legrace, zároveň vás neochudí o vzrušení a pořádnou dávku adrenalinu, který vám bude kolovat v žilách ještě hodně dlouho poté!

Dárek pro labužníky: kurz přípravy sushi!

Sešla se u vás v práci parta žen, které si s chutí dají sushi? Ani tehdy vás s vymýšlením dárku nenecháme ve štychu a poradíme objednat obohacující kurz přípravy sushi, který může probíhat přímo u vás doma. Kolegyně jistě ocení, když se tuhle dobrotu naučí správně připravovat.

Dárek pro nadšenkyně do sportu: klokaní boty!

Proč se trochu neodvázat a nezkusit něco, co jste třeba ještě nikdy nezkusili? Říká vám něco termín známý jako klokaní boty? Na těchto speciálních skákacích botách se společně s kolegyněmi z práce zaručeně hodně nasmějete, prověříte balanc a můžete si i zasoutěžit, která z vás doskočí výše.

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.