Jak zaujmout na prvním rande? Poradíme vám

30.01.2018 | Sex a vztahy

Kdo je sám, má jednu velkou touhu – seznámit se. Jste na tom stejně? Nebojte se a udělejte první krok.

Dnes není nic výjimečného vyzkoušet online seznámení. Internetové seznamky jsou v dnešní době hitem a i vy byste měla jednu z nich vyzkoušet.

V čem mají své výhody?

• Mnoho lidí toužících po seznámení

• Snadné vyhledání toho pravého

• Bezpečnost a jednoduchost seznámení

Ujasněte si, co hledáte

Když se rozhodnete seznamku vyzkoušet, mějte jasno, za jakým účelem se budete seznamovat. A podle toho hledejte v té správné kategorii. Sama si rozmyslete, zda jste připravená na vztah, nebo zda hledáte jenom kamaráda, či pouze krátkodobou známost. To výrazně eliminuje trapné chvíle, které by mohly nastat na následném osobním setkání.

Přijďte upravená

Po online seznámení obvykle nastává právě první rande. Nezapomínejte přijít upravená. Tím máme na mysli zajímavý účes, ale i decentní líčení. Opomíjet nelze ani outfit, ve kterém vám to nejvíce sluší. Samozřejmě máme na mysli klasické rande. Pokud hledáte vztah za účelem sexu, můžete si partnera pozvat k vám, vzít si dámskou noční košili a očekávat ho jenom takto. Ano, i takto může pro některé z vás vypadat ideální první rande.

Buďte sama sebou

Nesnažte se hrát si na něco, co nejste. Při prvním rande je třeba, aby muž poznal, jaká jste doopravdy. Přetvařování vám vydrží jenom pár schůzek a následně stejně budete muset jít s barvou ven. Proč tedy nebýt svá hned na začátku? Buď si budete rozumět, nebo ne. Není to nic výjimečného.

Nesmíte působit zoufale

Seznamujete se po delší době? Nepůsobte zoufale. Snažte se být milá, příjemná a také lehce sebevědomá. To mají muži rádi. Pozor i na to, o čem mluvíte. Jakékoliv stěžování na nepovedený život a na předchozí vztahy rozhodně na první, ani následné rande nepatří. To je konverzace, která muže stoprocentně odradí. Tím si můžete být jista.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.