Jak vybrat kabelku jako dárek k Vánocům


Všichni víme, že Vánoce mají být svátky klidu, a ne spojené s hektickým nakupováním.

Přesto už asi všichni začínáme pociťovat lehkou nervozitu, čím bychom udělali svým blízkým největší radost. Pro ženu je ideálním dárkem kabelka. Kabelka je nezbytností každé ženy, u většiny dokonce každodenní. Kabelku užijí i sportovní typy – ani ta největší milovnice batohů s ním (snad) nevyrazí do divadla. Kabelky zkrátka většinou ženy milují a ty, které náhodou ne, je alespoň tolerují jako nutnou součást svého šatníku. U kabelky nehrozí, že netrefíte velikost a obdarovaná se do ní „nevejde“, nebo naopak že jí bude velká. Zkrátka omrknete, jak velikou kabelku zpravidla nosí, a podle toho snadno odvodíte, jaký typ kabelek má v oblibě.

znackove kabelky Desigual

Nekupujte věci běžné potřeby

U dárků by mělo platit, že bychom neměli dávat něco, co by si obdarovaný stejně musel pořídit sám. Aby byla radost opravdu veliká, je lepší přidat nějakou korunu navíc a dát něco, o čem třeba obdarovaný dlouho snil, ale přišlo mu to jako mrhání peněz. Můžeme i trošku zariskovat a vybrat něco, co trošku vybočuje z řady. Mnohé ženy se totiž zbytečně dobrovolně ve svém šatníku omezují, většinou kvůli postavě a věku. Určitě to sama znáte: „Nemám v tom moc velký zadek?“ nebo „Nejsem na to už moc stará?“ Je to škoda, protože pak chodí po ulicích plno žen nezajímavě oblečených žen, které se bojí, že by jinak moc vyčuhovaly z davu. Samozřejmě ale pokus, aby obdarovaná „vystoupila ze své komfortní zóny“, jak se dnes s oblibou říká, nepřežeňte. Předpokládat, že ženu, která nevyjde z domu jinak než v černé, oslníte tyrkysovou kabelkou, je naivní. Ale i kdyby se vám náhodou takový úlet podařil, většina obchodů naštěstí nabízí výměnu dárku.

Kabelky, které zaujmou

Značku kabelek Desigual už asi ani není třeba představovat. Je synonymem pro hravost, barevnost a originalitu, odkazující na svůj španělský původ. Je jen na vás, jestli zvolíte elegantní kabelku s kratšími uchy, anebo tzv. crossbody, která se hodí například pro maminky s kočárkem, zkrátka pro ženy, které potřebují mít obě ruce volné, aniž by musely řešit kabelku sklouzávající z ramene. Výhodou kabelek Desigual je i jejich materiál – bývají většinou z polyesteru či polyuretanu, takže je mohou nosit i milovnice zvířat. A rozdíl oproti pravé kůži je samozřejmě i v ceně.

velka nabidka kabelek Desigual

Pro ženy, které milují barvy, ale vzory už méně, anebo se nechtějí omezovat v oblékání vzorem na kabelce, jsou ideální kabelky O bag. Vypadají jako roztomilé barevné plastové kyblíčky. K nim můžete vybrat držadlo podle svých představ – koženkové, provazové, bílé, černé… Kabelky jsou z pružného a omyvatelného materiálu, takže se jednoduše udržují a vydrží opravdu dlouho.

modni kabelky O bag

Kabelky řecké značky DOCA byly navrženy s myšlenkou neutuchajícího mládí. Značka DOCA dovede do elegance propašovat vtip. Decentní hnědá, klasická černá, metalická i vzorovaná – značka prostě myslí na ženy různého vkusu. Většinu kabelek lze nosit jak přes rameno, tak i jako crossbody, přesně podle vaší momentální potřeby či chuti.

recke kabelky DOCA

Výběr vánočních dárků by nás rozhodně neměl stresovat. Vždyť je krásné, že máme koho obdarovat. Veliký výběr originálních oděvů i bytových doplňků najdete na adrese www.different.cz. A je dost možné, že při hledání toho „nej“ narazíme i na něco, co si pod stromeček nadělíme sami, anebo dáme tip těm, kteří si marně lámou hlavu, čím nám udělat radost.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.