Jak u nás obstála cestovní paletka a ozdravná kúra na vlasy?


Naše kosmetické redaktorky pro Vás na vlastní tvář a vlasy vyzkoušely dva produkty – cestovní paletku a ozdravnou kúru na vlasy.

Ideální společnice na cesty
Ať se chystáme na dovolenou k moři, do lázní, anebo kamkoli jinam, vždy řešíme stejné dilema. Jak to zařídit, aby byla naše kosmetická taštička, a potažmo i naše zavazadlo co nejmenší, a zároveň, aby nám v místě pobytu nic důležitého nechybělo. Super cestovní paletka stínů Ixima dokáže toto své dilema elegantně vyřešit. Je úžasně kompaktní, zabere minimum místa a přitom obsahuje vše potřebné pro každodenní líčení:

Paleta stínů Ixima

Malou černou řasenku s tužkou na oči, paletku pěti očních stínů, hydratační rtěnku a o tón tmavší tužku na rty. Nechybí ani bronzer s tvářenkou s jemnou perletí, dvě zrcátka ze strany stínů i pudrů, které usnadňují líčení. Naprosto skvělý, inovativní produkt, nemyslíte?

Cestovní paletka Ixima

A protože jsou cestovní paletky také hypoalergenní s výtažkem z heřmánku a vitamínem E, udělají dobře každému typu pleti, tedy i velmi citlivé pokožce. Štěteček na pudry a aplikátor na stíny jsou samozřejmostí.

Péče o korunku krásy
A co korunka krásy? Také na tu známe recept. Bylinný šampon HERBAVIT od výrobce Futura Cosmetici s extraktem z Hamamelis virginiana (Vilín virginský), který podporuje rovnováhu vlhkosti pokožky a pružnost i lesk vlasů, si dokáže poradit se všemi problémy, od vypadávání vlasů, přes tvorbu lupů, až po nadměrné maštění pokožky. Tento přípravek je vhodný pro každodenní mytí a pro všechny typy vlasů a dermatologové jej doporučují specielně pro jemné vlasy. Bylinné kúry na mastné vlasy i proti lupům mohou používat také pánové, jsou totiž unisex.

Bylinný šampon HERBAVIT

Náš tip: Voda Herbavit-L-Lotion podpoří účinky šampónu.

Voda Herbavit L-Lotion

Šetrné k pokožce i přírodě
Nabídka italské kosmetiky MakeUp4U.cz je samozřejmě mnohem bohatší, zahrnuje také laky na nehty, šampóny na suché vlasy, oční linky a další produkty – všechny jsou z 90 % biologicky odbouratelné, hypoalergenní netestované na zvířatech, s obsahem vitamínů a navíc v praktickém ekonomickém balení.

Využijte možnosti profesionálního poradenství
V internetovém obchodě www.makeup4u.cz mají tuto kosmetiku přímo od výrobce a až po ročním testování. Co zde při nákupu dále oceníte, je možnost využití profesionálního poradenství, a to díky spolupráci s vizážistkami, kosmetičkami a kadeřnicemi. Pokud si při výběru nebudete jistí, ochotně Vám pomohou s výběrem. Stačí jen napsat.

Napsat můžete nejen, když budete vybírat kosmetiku pro sebe, ale i když budete potřebovat poradit s výběrem dárků pro své blízké, ať už k narozeninám, nebo k Vánocům. Kosmetika je dárkem, který opravdu potěší, ovšem pouze za předpokladu, že zvolíte tu správnou.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.