Jak sladit kabelku s outfitem?


Každá žena miluje kabelky, ať už jsou velké, malé, přes rameno, do ruky, jednobarevné, vícebarevné nebo se vzorem. Kabelky se totiž staly nejenom cestovním zavazadlem, ale také velice pěkným doplňkem. Jak však kabelku perfektně sladit s outfitem?

V dnešní době je na trhu velké množství kabelek, naštěstí na něm nenajdete žádnou univerzální kabelku, která by se hodila ke každému oblečení i příležitosti. Nevýhodou pak je, že je potřeba déle hledat ideální tašku, a pak vybranou kabelku dobře sladit s Vaším outfitem.

Rady, jak sladit kabelku s outfitem
Sladit kabelku s outfitem není vůbec jednoduchou záležitostí, proto Vám zde uvedeme pár tipů, které by Vám měli dopomoct k perfektnímu sladění outfitu a doplňků a vyvarovat se běžných chyb.

Bacha na kabelku podobnou oblečení
Mnoho žen vybírá kabelku tak, že se zaměří na svou celkový styl oblečení. To je v pořádku do té doby, dokud ženy nevybírají kabelku, která je nejvíce podobná jejich oblečení. Přeci jen nechcete, aby dlouho vybíraná kabelka splynula s Vaším oblečením a nikdo si jí nevšiml.

Kabelku tedy vybírejte tak, aby ladila s celkovým stylem Vámi nošeného oblečení (např. kabelka elegantní, sportovní, ležérní).

Barva kabelky
Barvy hrají při kombinování poměrně důležitou roli. Dříve se kabelky většinou ladili s páskem, botami a dalšími doplňky. V dnešní době však toto již neplatí. Pokud jste však zastáncem barevného sladění, určitě není na škodu sladit kabelku např. s boty či tričkem.

Nosíte-li spíš světlé a krémové barvy, dále barvu bílou, černou, tmavě modrou, hnědou či šedou, můžete se u výběru kabelky opravdu vyřádit. Všechny zmíněné barvy lze kombinovat s kabelkami, které jsou výrazné, jednobarevné i vzorované.

Tip: Dobře sladit můžete např. kabelky Guess a trička Guess, které jsou k dispozici v různých barvách, vzorech a tvarech. Navíc díky jediné značce můžete narazit na modely z jedné série, které k sobě ladí opravdu skvěle.

Vzory na kabelce
Sladění barev celkového outfitu je složité, avšak ještě těžší to bývá s kombinováním vzorů. Při kombinaci vzorů myslete na to, že jednotlivé vzory by měly mít alespoň něco podobného (např. stejný tvar, barvu atd.). Nic nezkazíte, pokud zkombinujete jednobarevný jemný outfit se vzorovanou kabelkou. Kabelka díky s jednobarevným oblečením perfektně vynikne a bude takovou dominantou.

Velikost kabelky
Při výběru velikosti kabelky hodně záleží na celkovém stylu. Velké kabelky jsou především praktické, neboť do ní člověk naskládá vše, co potřebuje. Proto se větší kabelky hodí hlavně k ležérnímu a sportovnímu stylu. Naopak malé tašky a psaníčka se hodí k přiléhavému oblečení a pro různé společenské události.

Přizpůsobení kabelky k postavě
Vybíráte-li si kabelku přes rameno, měli byste si ji přizpůsobit Vaší postavě. To znamená, že by kabelka přes rameno měla končit v té části trupu, kterou chcete vyzdvihnout. Takže pokud máte širší boky, kabelka by měla končit v pase. Naopak k nevýraznému pasu se hodí kabelky s dlouhým popruhem.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.