Jak nepřibrat o Vánocích


Každý rok kolem Vánoc řešíme jeden zásadní problém týkající se naší postavy. Jak přežít návštěvy u příbuzných a nepřejídat se. Buď si drobné vánoční hříchy samy odpouštíme (přeci proto, že jsou Vánoce) nebo si nabídneme hromadu tučného jídla jenom proto, abychom neurazily. Tak či tak, hodování se nejspíš nevyhnete.

Odoláváme

Tak snad si dáš trochu bramborového salátu, to bys mě urazila“, „Nabídněte si cukroví, dělala jsem ho jenom kvůli vám“, „Ochutnejte perníčky, letos se mi mimořádně povedly“. Jsme nuceny těmto babičkovsko-tetičkovským hymnám neustále odolávat a podrobovat se tlaku ze strany poctivých hospodyněk.

Vánoční cukroví

Pozor na zažívání

Rozhodně vám nemůžeme doporučit, abyste se přejedla, sedla na hodinu na rotoped a šla s pocitem odčiněného hříchu v klidu spát. Pokud si po celý rok držíte linii, tak je škoda na všechny zásady zdravého stravování na týden zapomenout. Nehezky by vám toto povolení mohlo narušit zažívání.

Volte lehčí varianty pokrmů

Všechny vánoční lahůdky se dají vyrobit ve své odlehčenější verzi. Využijte k pečení ovesných vloček a ořechů namísto mouky a ovoce namísto džemu a nepřipravujte zbytečně veliké množství, které budete dojídat až do února. Chcete znát trik, jak zkonzumovat co nejméně tuků a cukrů, ale neodpírat si klasické kouzlo Vánoc? Vyrábějte maličké kousky, v malém množství a na stůl dávejte vždy jen jeden talíř sladkostí.

Vánoční pečení

Od pečení k alchymii

V dnešní době už máme spoustu kosmetických pomocníků, díky kterým se můžeme nežádoucích centimetrů kolem těla zbavit. Značka Alqvimia nabízí řadu Silhouette na formování postavy a její výsledky jsou prokazatelné. Vyzkoušejte tělový olej, který svým přírodním složením s benediktem lékařským napomáhá ke spalování tuků. V oblasti břicha můžete ztratit 2,9 cm a na stehnech 2,4 cm. Otestujte samy a přesvědčte se, že v období Vánoc přibírat nemusíte.

tělový olej Alqvimia

A co vy? Držíte o Vánocích půst nebo si rádi dopřáváte?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.