Jak dosáhnout andělského make-upu, jaký nosí modelky značky Victoria’ s Secret

08.12.2011 | Jak být krásná | Pleť

Co přehlídka, to velkolepá show. Modelky VS vypadají vždy přirozeně nádherné. Myslíte si, že jsou skutečně naprosto dokonalé? Nevěřte tomu.

Prohlédněte si fotografie před a po dlouhé práci kadeřníků a vizážistů a uvidíte, že celý VS tým profíků na krásu, zvládne na každé takové show obrovský kus práce. My jsme zjistili triky a tajemství dokonalého fresh looku přímo ze zákulisí show VS, a teď je Vás všechny postupně naučíme.

Základ:
Svěžest, světlé barvy, žádné ostré linie, trochu třpytek a lesku, šťavnaté růžové rty, velká dávka řasenky, a samozřejmě dost záře, opálení a sex apealu.

Pleť: Vedle nástřiků a opalovacích krémů, které mají modelky ve smlouvě jako naprostou povinnost, jsou důležité i další přípravky dekorativní kosmetiky. Nejdůležitější je dokonalý make-up. Měl by obsahovat rozjasňující částečky a nesmí působit jako maska. Na nanášení používejte make-up houbičku nebo štětec. Po důkladném rozetření poklepejte prsty korektor na problematická místa (avšak můžete ho použít i jako první – tedy před nanesením make-upu). Pleť by hlavně měla vypadat čistě a svěže. Dalšími pomocníky je bronzer a rozjasňovač. Bronzer nemusí být příliš tmavý. Měl by pouze jemně ,,dotónovat“ pleť a hlavně zvýraznit kontury (lícní kosti). Můžete ho také jemně vklepat do dekoltu. Rozjasňovač naneste šikmo, těsně mezi oči a líčka a trochu i na špičku nosu a nad rty. Nakonec použijte minerální nebo krémovou tvářenku v broskvovém nebo narůžovělém odstínu přesně na líčka. Při nanášení se usmívejte – přesně uvidíte, kam tvářenku nanášet. Pozor, hlavně to s tvářenkou nepřehánějte. Modelky VS sice nosí make-up, ale vše by mělo vypadat přirozeně a lehce.

Tip: Samoopalovací krém (Ryor), Tónovací gel s okamžitým efektem opálení (Rimmel London).

 

Oči: Oční stíny nanést můžete, ale nemusíte. Pokud se bez nich neobejdete, volte skoro neviditelné a přírodní hnědo-zlatavé odstíny do růžova. Můžou být i lehce třpytivé. Co byste však měla použít, jsou gelové oční linky. Rozhodně se jich nebojte. Pořiďte si k nim příslušný štěteček a budete sama překvapená, jak lehce se na oko aplikují. Obtáhněte s nimi horní linku nad řasami. Linky můžou být černé nebo tmavě hnědé. Zvětší Vaše oko a prohloubí pohled. Nedotahujte je však příliš mimo oko, tzn., že byste si neměla líčit kočičí oči. K tomuto svěžímu andělskému make-upu se ostré linky a takto výrazné líčení očí opravu nehodí. S čím ale šetřit rozhodně nemusíte je řasenka. Nebojte se použít několik vrstev a kleštičky na řasy. Řasy by měly být husté, dlouhé a ebenově černé.

Tip: Gelové oční linky (Catrice cosmetics).

 

Rty: Zde si můžete sama vybrat, co Vám nejvíce vyhovuje. Rozhodně použijte balzám, aby byly vaše rty krásně hladké a hydratované. Poté naneste lesk nebo rtěnku v růžovém odstínu, který Vám nejvíce sluší. Nepoužívejte třpytky – už tak je tento make-up dost třpytivý.

Tip: Rtěnka Color Sensational (Maybelline).

 

Vlasy: Žádné dokonalé lokýnky, ale přirozené velké vlny. Vytvořte si je pomocí žehličky, velké kulmy, nebo horkovzdušných natáček. Důležitý je vysoký lesk a objem.

 

Autor: Mia Doxanská

Foto: www.safm.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.