Internetový butik Etiquette – citlivá móda pro náročné


Najdete zde originální kousky přímo z dílen talentovaných londýnských návrhářů, a pak kousky reprezentující evropské styly na jednom místě.

Pokud patříte mezi ty, kteří upřednostňují kvalitní oblečení, chtějí se halit do luxusu a dokáží ocenit prověřený světový původ, materiály i způsoby zpracování, pokud jste zcela nepropadli komerčně známým módním značkám, pak je pro Vás internetový butik Etiquette.cz tím pravým místem k nákupům.

luxusní móda

Oblečení s osobností

Kdybychom se pokusili rozdělit lidmi preferovaný módní styl do skupin, vyšly by nám z toho tři základní. Příslušníci první skupiny módu takřka neřeší. Aktuální módní trendy jim příliš neříkají, jestli vůbec, a nejčastěji si oblékají právě to, co mají takříkajíc po ruce. Naprostým protipólem tohoto „ležérního stylu“ oblékání, je nekompromisní propagace notoricky známých značek a jejich aktuálních módních trendů. Lidé, které bychom do této skupiny obsáhli, stále vypadají, jakoby je někdo vystřihnul z módních časopisů. Prostoru pro vlastní fantazii či vzdor zde bylo ponecháno opravdu minimum. A pak je tu skupina lidí, která se sezónními módními trendy inspiruje, proslulé módní značky respektuje, ale dokáže do stylu oblékání vnést nový rozměr také tím, že volí netradiční značky i originální kousky. A právě tato skupina lidí k nákupům vyhledává místa, kde bude tohle všechno zohledněno i v nabídce zboží a celkové koncepci prodeje. Troufáme si tvrdit, že takovým místem v českém internetovém světě je právě butik Etiquette. V nabídce najdete netradiční světové značky, slušivé a často vyhledávané střihy i barvy, vkusnost a vytříbený styl, smysl pro detail, a v neposlední řadě vysokou kvalitu.

Na Britských ostrovech, v Itálii, Francii a Belgii mají takovéto butiky mnohaletou tradici, a patří mezi hojně vyhledávané vytříbenou společností. Tamní luxusní a významné značky si vybudovaly pověst především na originalitě, exklusivitě, volbě materiálů, kvalitě zpracování a strategii limitovaných kolekcí i omezeného počtu kusů. A díky pečlivému výběru a dovozu zboží z těchto zemí internetový butik Etiquette svým zákaznicím a zákazníkům nabízí kousky, které jen tak někdo ve svém šatníku nemá. To dává nakupujícím záruku exklusivity v mnoha směrech, bez opomenutí nadčasovosti trendů.

Luxusní a originální móda pro dámy i pány

Hlavním mottem butiku Etiquette je: „Značka není značkou, dokud ji neobléknete.

V sekci, určené dámám a slečnám, nás zaujaly krásné halenky, netradiční trička a tílka, propracované tuniky, šaty, kalhoty, svetříky, kabáty a další chic kousky, vhodné do společnosti, práce, ale i pro volný čas. Více www.etiquette.cz.

luxusní kabát

Etiquette v žádném případě neopomíjí ani moderní muže, gentlemany, pro které jsou zde připraveny stylové a kvalitní košile, hedvábné kravaty, originální svetry, i saka a bundy v casual stylu.

pánské košile

luxusní kravaty

U každého modelu najdete podrobný popis, informace o materiálech, původu, dostupnosti barev, taktéž vysvětlivky k velikostem. Co vedle jedinečnosti a detailního popisu zboží při nákupu rovněž oceníte, jsou osobní přístup, možnost konzultace po telefonu, rychlé dodání zboží a snaha vyjít zákazníkům maximálně vstříc. Členství není podmínkou pro nákup, avšak pokud se rozhodnete registrovat na těchto stránkách, můžete profitovat ze speciálního programu, který je založený na pravidelných nákupech a sčítání částek za tyto nákupy. Jakmile dosáhnete jistého obnosu za určitý čas, stáváte se V.I.P. členy a získáváte tak privilegium tzv. „dovoz zboží na zakázku. Více www.etiquette.cz

luxusní móda

Etiquette nabízí i dárkové kupóny různé hodnoty pro ty, kteří by rádi udělali někomu radost, ale sami si netroufají vybrat konkrétní kousek oblečení či si nejsou jisti správnou velikostí. Etiquette si svých zákazníků váží a připravuje rozšíření služeb, jak v oblasti sortimentu, tak především v možnostech plateb a způsobu dopravy, jako je osobní odběr zboží v balíkomatech či v uloženkách. „Každý nosí štítek, značku, ne však každý je připravený nosit Etiquette.“ A co Vy? www.etiquette.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.