Inspirativní přehlídka jihoamerických plavek, které nosí nejkrásnější ženy světa

05.06.2012 | Dámská móda | Módní tipy

Krásné módní plavky prestižních značek si nyní můžete pořídit i Vy.

Také se nemůžete vynadívat na krásné modely plavek, které tolik sluší modelkám v prestižních módních časopisech, anebo finalistkám na soutěžích krásy?

Exkluzivní přehlídka plavek
Nádherné a nápadité modely plavek, které obdivujeme v prestižních módních časopisech, jako je VOGUE, BAZAAR, SPORTS ILLUSTRATED a další, nejsou nedostupné ani pro ženy a dívky, které se nepohybují na výsluní módního světa. Jako letní inspiraci jsme pro Vás připravili malou módní přehlídku plavek SAHA, SABZ a Paradizia, které dokážou proměnit každou ženu ve svůdnou bohyni krásy, a které nyní přicházejí také do Střední Evropy prostřednictvím e-shopu www.world-aulilia.cz.
 
Plavky kolumbijské značky SAHA.

Inspirováno rozkvetlou romantikou
Designéři nejprestižnější kolumbijské značky SAHA známé dokonalými kombinacemi barev, nápaditými grafickými potisky, střihy a doplňky se při vytváření své nejnovější kolekce nechali inspirovat romantickou přírodou a rozkvetlými zahradami. Okouzlující modely nejenže dokonale podtrhují ženskou krásu, ale zároveň nabízejí maximum pohodlí. Díky mnoha různým střihům si zde vybere každá žena. 
 
Plavky z nejnovější kolekce kolumbijské značky SAHA.

Na vrcholu módy
Vrchol vysokého stylu a módy z Peru představují plavky značky SABZ. Módní plavky vynikající kvality jsou dílem návrhářky, která klade důraz na jemnou eleganci ve spojení s ženskostí a jedinečnými detaily. Kalhotky s nízkým sedem jsou zárukou dokonalého opálení.
 
Plavky značky SABZ.

Dokonalé zachycení ducha léta
Vlnobití volánků, kanýrů, krajek, kontrastních švů, jemných výšivek a kombinace látek různých vzorů i barev vytvářející exkluzivní odvážné siluety, to je kolumbijská značka Paradizia. Tato exkluzivní módní značka nabízí nekonečné množství různých stylů, od ohlávky, přes monokiny, až po variantu bez ramínek, na jedno rameno, anebo nastavitelné trojúhelníky. Modely Paradizia oblékly i nejkrásnější ženy světa na soutěži MISS WORLD.
 
Plavky kolumbijské značky Paradizia.

Zazáříme na promenádě
Paradizia, Sabz a Saha, to nejsou jen překrásné plavky dokonale zachycující ducha léta, ale také šaty, tuniky a doplňky. Dopřejte si komfortní oblečení a plavky, se kterými se budete cítit pohodlně, sebejistě, a užijte si letošní léto naplno! 

www.world-aulilia.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.