Infrasauna se vejde i k vám domů


Pravidelné saunování posiluje imunitu, zbavuje tělo škodlivin, prokrvuje pokožku, urychluje metabolismus a má celou řadu dalších zdravotních přínosů.

 Také patříte mezi příznivce zdravého životního stylu, kteří z těchto důvodů uvažují o pořízení domácí sauny, ale narážíte přitom na nemalé překážky? 

Ano, sauna je sice oblíbenou součástí zdravého bydlení, ovšem ne každý si ji může dovolit. Hlavní překážky představují skromné prostorové možnosti a pro saunu nevhodné dispoziční řešení obytných prostor. Vybudování sauny vyžaduje provedení stavebních úprav, zajištění přívodu a odtoku vody a dalšího. Tyto komplikace odradí většinu od komfortu vlastní sauny a donutí nás k návštěvě veřejných.

Moderní alternativa sauny
Moderní alternativa klasické sauny, infrasauna, však žádné komplikace nepřináší. Lze ji umístit prakticky do libovolné části obytných prostor, do koupelny, na chodbu, stejně jako do ložnice. Prostorové nároky jsou velmi skromné, k umístění kabiny postačí něco málo přes 1 metr čtvereční celkové plochy. A na rozdíl od klasické sauny zde odpadá nutnost stavebních úprav, stejně jako řešení přívodu a odtoku vody. Mountfield má v nabídce dokonce rodinné saunové kabiny, které nevyžadují ani speciální elektrickou přípojku se samostatným jističem – jediné, co potřebujete, je běžná 230V zásuvka.

Moderní alternativa sauny - infrasauna

Připravena během chvilky
Neméně snadná je instalace kabiny, ke které postačí půlhodinka času. Ihned po instalaci je infrasauna připravena k provozu. A to nejdůležitější, předehřátí trvá jen pár minut. Můžete se pohodlně usadit a nechat na sebe působit blahodárné infračervené paprsky, které prohřejí vaše tělo až do čtyřcentimetrové hloubky. Infrasauna zlepšuje prokrvení jednotlivých partií (což je velmi účinné proti celulitidě), stimuluje pocení a pomáhá tak vyplavit z těla škodliviny. Vlivem intenzivního prokrvení kůže dochází k celkovému zlepšení metabolismu. Benefity pro lidské zdraví jsou opravdu velké.

Blahodárné paprsky jsou šetrné
Mezi další přínosy pobytu v infrakabině patří odstranění únavy, regenerace duševních i fyzických sil. Vzhledem k šetrnosti infračervených paprsků je použití infrasauny vhodné i pro alergiky, astmatiky a kardiaky. Pobyt v kabině nejen očišťuje a regeneruje, ale také léčí. Akné, revmatismus, bolesti v krku, zánět dutin, pro všechny tyto a mnohé další zdravotní neduhy je infrasauna postrachem. Délka pobytu je individuální, pohybuje se kolem půl hodiny.

Stylový doplněk interiéru
Pořízením infrasauny zároveň získáte stylový doplněk interiéru. Tělesa se vyrábějí z kvalitního dřeva, elegantní modely se pyšní celoprosklenými dveřmi. Infrasauny se vybavují zářiči s dlouhou životností, a to buď keramickými, nebo karbonovými. Jen pro zajímavost, první alternativa vydrží až 60 let, druhá až 90 let. V obou případech si tedy můžete užívat teplo a komfort vlastní sauny po mnoho dlouhých let. Tak proč si to nedopřát..

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.