Hýčkejte své tělo i duši v lázních


Udělat si čas sama pro sebe je něco, co by mělo být na denním pořádku každé ženy. Všechny ale víme, že není úplně jednoduché, vyhradit si doma čas, kdy můžeme jen odpočívat. Většinou se stejně pustíme do dalších domácích prací a starostí o rodinu. Jak ale zaručit, že opravdu zrelaxujeme tělo i ducha? Zajedeme si do lázní.

Starejte se o sebe

Ženy mají často pocit, že se musí pro svou rodinu nebo partnera rozdat. Často se ohlížíme na všechny, jen ne na sebe sama. Problém ale je, že jednoho dne nám síly prostě dojdou a ani my, ani naše okolí z toho nevyvázne dobře. Stres a napětí se hromadí a bez pravidelného uvolnění hrozí výbuch. Proto je důležité myslet také na sebe, své nervy a především zdraví. Protože odpočívání doma není žádný med, ideálním řešením je všeho nechat a odjet někam, kde se naopak někdo postará o nás. 

Sama nebo s kamarádkou

Vyzkoušejte odjet někam sama. Uvidíte, že je to mnohem lepší, než byste čekaly. Budete mít prostor pro své myšlenky a pro jednou si budete dělat jen to, co vy sama chcete. Pokud ale nejste zrovna ten typ, který občas potřebuje vypnout mimo svůj stereotyp, a naopak máte rády přítomnost svých kamarádek, udělejte si z výletu do lázní parádní dámskou jízdu. Že se vám nechce nikam do hor, stovky kilometrů daleko? Navštivte Lázně Mšené, které jsou jen kousek od Prahy.

Lázně Mšené

Cestou si můžete skočit na nákupy, které jsou s chlapem naprosto nemožné, a pořídit si něco pěkného na sebe, konečně pořádně prolézt obchod s kosmetikou a zvednout si náladu už zpočátku svého výletu.

Sladké hýčkání

V Lázních Mšené se vám dostane péče, na kterou jen tak nezapomenete. Nabízí se vám sladké čokoládové nebo medové zábaly a masáže, koupele provoněné levandulí, peeling solí z mrtvého moře, konopné zábaly rukou nebo chmelová lázeň a spousta dalších. Je jen na vás, který balíček si zvolíte a jestli vyrazíte na víkend nebo rovnou na týden. Svůj víkend splněných přání můžete nyní navíc zažít se slevou.

Lázeňské procedury

Tak kdy vyrazíte do oázy odpočinku, kterou nabízí Lázně Mšené? :)

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.