HORKÉ BOBY - zdravá a chutná novinka, kterou musíte vyzkoušet!


Milujete čokoládu? Rádi si tuhle sladkou odměnu dopřejete po náročném dni v práci, nebo třeba jen tak, když chcete udělat radost sami sobě?

Možná nevíte, že jsou kolem nás k dostání pouhé náhražky čokolády. Ty se sice jako pravá čokoláda tváří, ale pokud byste se trochu blíže zajímaly o jejich složení, byli byste s největší pravděpodobností hodně zklamaní.

Novinkou na trhu jsou HORKÉ BOBY - zdravý a chutný produkt, který razí heslo: „Není potřeba mnoho, jen kvalitní suroviny a spojení těch správných.“  Už jste měli možnost tuhle novinku vyzkoušet? Rozhodně totiž stojí za to!

kakaove boby

Co jsou HORKÉ BOBY?

Když se řekne HORKÉ, většina lidí, mezi něž možná patříte i vy, vůbec neví, co si má pod tímto pojmem představit. HORKÉ BOBY představují kakaový nápoj, který se může hrdě pyšnit hned několika pozitivními vlastnostmi.

V první řadě se musíme zmínit o jeho složení. Na rozdíl od jiných rádoby pravých a kvalitních produktů mají HORKÉ BOBY čistě přírodní složení. Nečekejte umělá barviva, kukuřičný škrob ani ztužený tuk. Tyto ingredience se do produktů dávají jen proto, aby zdůraznily jejich chuť, pro naše tělo ale nejsou nikterak přínosné. HORKÉ BOBY se skládají z 82% kakaových bobů, jejichž domovem je Columbie a Madagascar. Dále pak z kakaového prášku NATURAL a třtinového cukru.

Přírodní složení je největší plus

Lidé by se měli mnohem více zajímat o produkty a výrobky, které konzumují. Zdraví má člověk jen jedno a je potřeba jej střežit jako oko v hlavě. HORKÉ BOBY tělu neškodí, ba naopak na něj mají pozitivní vliv. Ptáte se, jaký? Inu třeba takový, že mu dokážou dodat potřebnou energii. A co si budeme povídat: teď na podzim se energie navíc hodí, aktuální počasí z nás vysává sílu a tu je potřeba nějak doplnit.

lahodne HORKE BOBY

HORKÉ BOBY díky obsahu 82% kakaových bobů vaše tělo povzbudí. Kakaové boby totiž obsahují theobromin, který má na naše tělo úplně stejný účinek, jako kofein, který mimo jiné přijímáme třeba z kávy. Ne všichni si ale klasickou kávu mohou dopřát - například těhotné ženy - a ne všem káva jako taková chutná.

Chcete pro sebe jen to nejlepší?

A co vy? Máte čisté svědomí v tom, co svému tělu dopřáváte? Nebo víte, že byste se mohli v tomto ohledu trochu polepšit? Začněte třeba tím, že vyzkoušíte tuhle novinku. HORKÉ BOBY můžete žádat ve své oblíbené kavárně, kam chodíte na kávu. Žádejte je i v cukrárně nebo v hotelu, až pojedete na dovolenou.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.