Hit jarní a letní sezóny psaníčko Marylebone


Dnes vám představíme novinku z butiku Arde Style Shop – psaníčko Marylebone, které si rozhodně zaslouží, abyste si ho pustila k tělu.

Víte, jak se z obyčejného psaníčka stane jeden z největších hitů jarní a letní sezóny 2014? Je to prosté – zvětšíte ho! Po loňské téměř „posedlosti“ zákaznic po objemných kabelkách, do kterých se vejde vše, co moderní žena potřebuje, rozšířila značka Aspinal of London svou jarně-letní kolekci o tyto kabelky v barvách černobílé, jasně červené a námořnicky modré. Světlo světa také letos poprvé spatřil i nejnovější z přírůstků jarně-letní kolekce – psaníčko Marylebone.

hit jarní a letní sezóny 2014 psaníčko Marylebone

Černá, jemně texturovaná a kvalitní italská telecí kůže, podšitá třpytivým grogrénem, minimalistický design a měkké úhly, to jsou hlavní rysy novinky - hravého „XXL psaníčka“. Psaníčko Marylebone, jak již sám název vypovídá, využijete díky krátkému a diskrétnímu uchu jako dokonalou kabelku vhodnou pro společenské události. Ale to rozhodně není vše. Jednoduchým spojením s dlouhým, odnímatelným popruhem ji jednoduše proměníte v úžasnou kabelku určenou pro každodenní nošení.

Angela Scalon se svým černým psaníčkem Marylebone

Stále váháte, zda je větší velikost psaníčka lepší? Styl světových módních ikon jednoznačně dokazuje, že ano. Například Angela Scalon předvedla své nové, černobílé psaníčko Marylebone již počátkem letošního února na večeři pořádané Net-a-porter. Objevte i vy nový styl celebrit a po celý den si užívejte tak velká a elegantní psaníčka, na jaká si jen troufnete.

A která Marylebone bude ta vaše?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.