Elegantní dámské šaty pro každou příležitost

17.02.2012 | Dámská móda

Vyrážíte do společnosti, anebo chcete být šik v práci, ale ne a ne najít ve skříni to pravé? Přestaňte hledat ve skříni a začněte hledat v e-shopu! Víme, kde se určitě skvěle obléknete.

Variace pro decentní dámy
Znáte snad něco slušivějšího, než jsou dámské šaty? Chce to jen vybrat takové, které přirozeně zvýrazní Vaše vnady, a přitom taktně skryjí případné drobné nedostatky. Šaty Anabela zaujmou každou decentní dámu, která chce být trendy a šik. Jsou k dostání také ve velkých velikostech.
 
Šaty Anabela, šaty Adriana.

Zdůrazněte linii pasu
Linii pasu zdůrazní šaty Adriana s módním puntíkatým vzorem. Pokud dáváte přednost spíše volnějším šatům a máte ráda orientální styl, jistě Vás zaujmou šaty Adin. Pro každodenní nošení jsou jako stvořené růžové šaty Aranka se slušivým páskem. Pásečkem se pyšní také šaty Adéla s proužkovaným vzorem a smyslnou ozdobou ve tvaru květiny.
 
Šaty Adin, šaty Aranka.

Svůdná elegance
Pro krásné a odvážné ženy jsou tu svůdné minišaty Adina. Vyberte si z několika barevných vzorů a staňte se elegantní královnou večera. Nás však nejvíce zaujaly moderní plastické šaty, které působí dojmem luxusní kůže.
 
Šaty Agaton, šaty Aida.

Šaty pro každý den
Zajímavé jsou také šaty černé Agaton, zejména když je oživíte červenými doplňky, jako je kabelka, šála a lodičky. Dáváte přednost spíše okrovým tónům? Vyzkoušejte šaty Aida se vkusnými černými pásky. Nosit je můžete každý den.

Milé dámy, tím naše ukázkové menu končí. Pro více inspirace navštivte internetový butik www.romistyl.cz

www.romistyl.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.