Dolce & Gabanna Zima 2011:
hvězdy, flitry, límečky a punk-rock

03.11.2011 | Dámská móda

Pokud jste nesledovali týdny módy, nevadí. My je sledovali za Vás a přinášíme Vám rekapitulaci přehlídky značky D&G a s ním i dávku inspirace pro běžné denní nošení.

Celá přehlídka byla inspirována punk-rockem. Dominovaly černobílé kombinace, které oživily zářivě barevné a lesklé materiály. Některé outfity byly vyloženě ženské a některé sice pro ženy, ale inspirovány mužským šatníkem. Mužský vzhled byl obohacen o smyslné límce, podvazky, vestičky a vázanky kolem krku. Ženské šaty byly lehounké, šifónové a velmi přiléhavé. Zde dominoval potisk hvězd, not a zvířat. Ve velkém množství se také objevily krajky, flitry a kožešiny.

 

Doplňky byly výrazné, s potiskem hvězd. Kabelky modelky měly kolem pasu. Boty byly buď na uzoučkých podpatcích do špičky, a to ve výrazných barvách v kombinaci s černými ponožkami nebo kožené polobotky, zdobené flitry.

                      

A jak se nechat těmito na pohled nenositelnými modely inspirovat?
Pořiďte si jakýkoliv kousek s hvězdami a kombinujte ho s opravdu jednoduchým oblečením. Porozhlédněte se po nějaké pěkné teplé vestě z umělé kožešiny (náš tip: C&A). Pokud se nebojíte inspirovat a máte ráda glam třpyt, noste flitry na čelenkách, kabelkách, šálách a na ramenech triček, vypadá to opravdu dobře. Límečky a vázanky vypadají skvěle v každém věku. Pořiďte si nějakou pěknou halenku s tímto módním detailem.

 

Nezapomeňte, že tak výrazné kousky oblečení, by se na běžné denní nošení neměly kombinovat dohromady. Noste vždy jeden (maximálně dva stylem si podobné) a doplňujte je jednoduchými materiály a méně výraznějšími barvami.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Dámská móda

Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.