Dodejte Vašim fotografiím zcela nový rozměr!


Zajisté jste již slyšeli o možnosti vytvořit si ze svých fotografií fotoknihu, obraz či plakát nebo kalendář. Možná i nějakou tu fotoknihu z dovolené doma máte a rádi se s ní pochlubíte návštěvám. Internetový obchod Piklio.cz, kde si produkty z vlastních fotek můžete hravě vyrobit, nabízí nově spoustu možností při úpravě Vašich fotografií!

Pojďte si hrát – filtry a efekty
Připomenout si vzpomínky na hezky strávené chvíle například ve fotoknize je skvělá věc. Nenapadlo Vás ale někdy, jak by bylo skvělé, umět si s fotkami pohrát a vytvořit si tak své malé umělecké dílo? Líbila by se Vám kombinace černobílých fotografií , originální barevný nádech a nebo klasický vzhled doplněný o rámeček či retro styl? Všechno je nyní možné a záleží pouze na Vaší fantazii.

Na výběr máte z řady možností – od palety filtrů černobílých po barevné, studené a teplé odstíny nebo netradiční zábavné efekty, které dají Vašim fotografiím šmrnc. Nesmíme ani zapomenout na možnost volby okraje nebo efekty ve stylu poškrábané fotky, fotky polité vodou a spoustu dalších. Výhodou je nejen rozmanitost, ale i naprosto jednoduchý proces při používání filtrů a efektů.

Což si hned fotoknihu vyzkoušet a sami se přesvědčit, jak je vše intuitivní a jaké všechny výhody nové možností skýtají? Nebo takový obraz do obýváku by nebyl vůbec od věci!

Dárek k objednávce
Všechny tyto úžasné novinky samozřejmě můžete využít u veškerých produktů, které Piklio nabízí. Nedílnou součástí a samozřejmostí je i profesionální tisk na kvalitní papír a doba vyrobení Vašeho fotodárku do 48 hodin. A jako bonus Piklio rozdává ke každé objednávce 100 Kč poukaz na další nákup a každému nově registrovanému 200 Kč jako dárek. Nevím, jak Vy, ale my máme jasno.

www.piklio.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.