Dejte své celulitidě mandlové sbohem!

17.04.2013 | Péče o tělo

Blahodárné účinky mandlí na naše zdraví i krásu jsou známé již od starověku. Mandle se staly synonymem zdravého srdce, krásných vlasů i nádherně hebké a pevné pokožky.

Právě schopnosti mandlí předcházet vzniku celulitidy a tvarovat postavu, využil tradiční výrobce francouzské přírodní kosmetiky a připravil pro letošní jaro novinku. Mandlovou řadu na zpevnění a zeštíhlení postavy.  

Zpevňující krém mandle - zaručený výsledek 
Zázračných přípravků, které údajně dokážou zbavit pokožku celulitidy, existuje mnoho. Výsledky však často nebývají příliš patrné. Mandlový zpevňující krém L´ Occitane, který byl testován po dobu 4 týdnů na 25 ženách, však prokázal zaručený výsledek: 92% testovaných žen mělo jemnější, 76% pružnější a 64% pevnější pleť. Tajemství účinků krému spočívá v jeho unikátním složení. Kombinace křemíku a mandlových proteinů zvyšuje pružnost kolagenových vláken a podpůrného vaziva. Krém se snadno vstřebává a zanechává pokožku saténově hebkou bez mastného filmu.



Oblíbený mandlový gel se vrací v novém

Velice osvědčeným pomocníkem v boji proti celulitidě je oblíbený zpevňující gel mandle. Svěží gel bohatý na silné přírodní aktivní látky rovněž viditelně zpevňuje pokožku problematických partií a dává vyniknout ladným ženským křivkám. Pokud tento gel již patří mezi Vaše oblíbené přípravky, jistě Vás potěší jeho letošní inovace v podobě obohacení o nový patentovaný výtažek z mandlí a poupat růží.  



A celulitida nemá šanci

Když svou pravidelnou mandlovou péči o problematické partie doplníte ještě o peeling, celulitida nemá šanci. Mandlový peeling obohacený o mandlový olej s kousky drcených skořápek, který jemně odstraňuje odumřelé buňky, prokrvuje a čití pokožku, znásobí účinky gelu nebo krému. Náš tip: Pokožku nejprve ošetřete sprchovým peelingem, a poté aplikujte zpevňující mandlový gel nebo krém L´Occitane.       



Mandlová péče o ruce a nohy

Mandlovou péči můžete dopřát také svým rukám a nohám. Mandlový krém na ruce s obsahem mandlového mléka a mandlových proteinů Vaše ruce dokonale vyživí, dodá jim potřebnou hydrataci a ještě je provoní sladkou vůní mandlových květů.



Pečující krém na nohy je učiněným balzámem na chodidla. Díky jeho nemastnému složení můžete obout sandálky hned po ošetření.

Dejte sbohem celulitidě i suché pokožce a směle vykročte do krásných teplých dní!    
       
www.loccitane.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.