Darujte celotělovou smyslnou masáž v Tantra Spa v Praze

22.11.2011 | Péče o tělo

Hluboce se uvolněte a nechte se hýčkat láskyplnými doteky těch nejlepších masérek a masérů.

Celotělová smyslná masáž je unikátní blahodárný rituál, kombinující prvky tantrické a taoistické masáže. Má mimořádné regenrační a zdravotní účinky, a rychle si získává oblibu lidí po celém světě. V krátkém čase dokáže totiž probudit životní sílu, lásku a radost, a obohatit tak člověka i na dlouhou dobu po masáži. 

                                   
 
Do České republiky se tato unikátní masáž dostala především díky Mgr. Denise Palečkové a Ing. Richardu Vojíkovi, kteří ji obohatili o své vlastní prvky a úspěšně ji vyučují formou víkendových kurzů ve škole Tantraworld.
 
V roce 2007 otevřeli Denisa Palečková a Richard Vojík Tantra Spa Prague, první a největší studio v České republice s tímto typem masáží. Vyjímečně inspirující prostředí kromě masáží nabízí také přednášky a výukové večery pro zájemce, kteří se chtějí blahodárnému rituálu celostní masáže sami naučit. Pět tematicky laděných masážních místností a ostatní prostory jsou designovány podle principu feng-shui. Stěny jsou ozdobené malbami tibetských symbolů štěstí. Okouzlující atmosféru dotváří hořící svíčky, harmonická hudba a laskavý přístup špičkových cerifikovaných masérek a masérů, nejlepších z těch, kteří prošli plným výcvikem školy Tantraworld. Masáž v Tantra Spa Prague se tak pro mnoho lidí stává nezapomenutelným zážitkem. 

                                   

Chtěli byste tento jedinečný zážitek sami vyzkoušet, nebo jím obdarovat své přátele a blízké? Nyní k tomu máte jedinečnou příležitost. V rámci akce Vánoční nadílka nabízí Tantra Spa totiž až 25% slevu na masáže, dárkové certifikáty a vánoční balíčky. Oblíbenou masáž Umění doteku v délce 60 minut a původní ceně 1290 Kč tak můžete nyní získat za 970 Kč. Plnou verzi tantrické masáže v délce 90 minut a původní ceně 2990 Kč za 2250 Kč. V akci jsou také vánoční balíčky s masážními potřebami a výukovými DVD. Pro čerpání akce se registrujte na www.tantraspa.cz.

       

Aktuální dění, zajímavé informace, články a bleskové akce s dalšími zajímavými slevami sledujte na facebooku.
 
Ať již si naše masáže užijete sami, s partnerem nebo je darujete svým blízkým, věříme, že Vám udělají radost, a přejeme Vám krásné Vánoce!

 
www.tantraspa.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.