Dárkový průvodce Vám ušetří předvánoční starosti


Došly Vám nápady na vánoční dárky? Vydejte se s námi na objevnou cestu vánoční nabídkou francouzské kosmetiky. Dárkový průvodce Vám pomůže najít to pravé pro Vaše blízké a usnadní Vám předvánoční starosti.

Francouzská kosmetika vždy potěší
Pokud přemýšlíte, čím letos na Vánoce potěšit své drahé a blízké, věřte, že francouzská kosmetika dělá radost všem dámám, ale také pánům. V internetovém obchodě www.loccitane.cz na Vás čeká vskutku široká nabídka kosmetických přípravků v několika cenových relacích. Kromě kosmetiky zde najdete také domácí parfémy, difuzéry, nebo svíčky. 

Dárkový průvodce Vám pomůže
Vůně, krémy, vlasová kosmetika, peelingy, francouzská mýdla, deodoranty a další neodolatelné dárky. Že nemáte čas prozkoumávat jednotlivé kategorie? Od toho je tu dárkový průvodce, aby Vám pomohl. Odkazy pro koho vybíráte, tipy na dárky, anebo zvolte cenu svého dárku zkrátí Vaši cestu k výběru toho pravého dárku pro každého.   

 

Delikátní vůně květin a ovoce
Mezi nejprodávanější patří Cherry Blossom EDT s vůní třešňových květů. Sprchový gel, mýdlo a krém na ruce z řady Třešňový květ zpříjemní každodenní péči o tělo každé ženě. Okouzlující květinové a ovocné osvěžení slibuje také limitovaná vánoční edice Délice des Felurs & Délice des Fruits.  

 

Voňavé dárkové sady 
Dárkové sady patří mezi nejoblíbenější dárky vůbec. V e-shopu www.loccitane.cz  si můžete vybrat od malých dárkových balíčků, jako je například Lavender Duo (levandulový sprchový gel s tělovým mlékem), až po opravdu štědré dárkové sady. Balzám na rty, výživný tělový krém a krém na ruce, to je sada bambuckého másla Růže, která se postará o dokonalou hydrataci.     

Pánská kosmetika pod stromeček
A čím potěšit pány? Sáček Verdon v sobě ukrývá trio pro každodenní péči o mužskou pokožku. Sprchový gel, gel na holení a mýdlo dýchají nespoutanou svěžestí průzračné vody z nitra jihofrancouzského údolí Verdon. Nejen dámy potřebují pleťové krémy. Denní krém Cade díky svému unikátnímu složení hydratuje, vyhlazuje, a zároveň čistí pleť. Velké oblibě se rovněž těší balzám po holení Cade.    

 

Veselé Vánoce provoněné kosmetikou
Milé dámy a pánové, ať už pro své blízké hledáte malé dárky, anebo velké kompozice, určitě navštivte www.loccitane.cz a provoňte letošní Vánoce delikátní francouzskou kosmetikou. Jsou zde pro Vás připraveny dárkové sady za vánoční ceny. Při nákupu také jistě oceníte luxusní dárkové balení zdarma.  

www.loccitane.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.