Co nesmí chybět v koupelně aneb jaký zvolit nábytek?

21.04.2016 | Bydlení | Nákupy

Je to tak. Jedno z míst, ve kterém trávíme více času, než se může zdát, je naše koupelna. A je jedno, zda je malá nebo prostorná, skromná nebo s nadstandardními doplňky. Je to naše koupelna a měli bychom věnovat čas a pozornost jejímu vybavení. To by mělo být účelné, s dlouhodobou životností a v neposlední řadě se nám také líbit.

Zvolit styl, obklady a základní předměty do koupelny je vždy oříšek, a pokud se dostanete přes tuto volbu, čeká vás vzápětí další. Koupelnový nábytek. Jaké vybrat skříňky na ručníky? Plné nebo prosklené? Jak si poradit s prostorem pod umyvadly? Otázek je spousta, výrobků také. Ucelený pohled do světa současného koupelnového nábytku poskytuje galera.cz. Tady najdete sestavy nábytku i jednotlivé koupelnové skříňky, stejně tak jako osvětlení či zrcadla.

Koupelnové skříňky - neocenitelní pomocníci

Ano, v nich naleznete potřebný úložný prostor, vytvoříte pocit zabydlenosti a díky nim můžete využít i každého nabízeného prostoru, což pochopíte především v menších koupelnách. Skříňky ukryjí čisticí prostředky, ručníky, kosmetiku a další nezbytné maličkosti, které potřebujeme téměř denně.

dlouha zavesna koupelnova skrinka

Systém závěsných koupelnových skříněk se zapuštěným umyvadlem či různých praktických závěsných koupelnových skříní s policemi a dvířky oceníte také ve chvíli úklidu. Nejenže nezasahují až na podlahu, ale díky použitému kvalitnímu laminu odolávají vlhkosti, oděru, každodennímu užívání a velmi jednoduše se udržují v čistotě.


seda koupelnova skrinka

Zrcadlo je nezbytností nejen v koupelně

Někdo preferuje velká koupelnová zrcadla, jinému postačí malá plocha. Zrcadlo do koupelny je však téměř povinností. Je praktickým pomocníkem i ozdobou interiéru zároveň. Jednoduchá lesklá plocha zrcadla vynikne i díky korpusu, jehož vzhled lze zvolit podle svého vkusu. Určitě víte, že bílé zrcadlo lze použít v moderní i starší koupelně, naopak zrcadlo s policí v tmavém odstínu wenge upoutává pozornost a vnáší do prostoru zajímavý kontrast.

zrcadlo do koupelny

Ať již zvolíte kterýkoliv typ, i zde se ukazuje jako ideální využití odolného a tvarově stálého lamina, materiálu, který zaručí i ve vlhkém prostředí koupelny zrcadlu dlouhou životnost.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.