Co jsme to vlastně zhubly


Když se na váze objeví nižší hmotnost než minule, většina z nás zajásá! Naše úsilí začíná přinášet výsledky! Kila jdou dolů! Jenže co jsme to vlastně, milé dámy, zhubly? Skutečně došlo k úbytku tuku, kterého jsme se tolik chtěly zbavit, anebo se vychýlila ručička žádoucím směrem v důsledku ztráty svalové hmoty nebo vody?

Váhy s tělesnou analýzou
Pokud si doma stoupáme na klasickou váhu, přesnou pravdu se nejspíš nedozvíme. V případě staršího typu váhy navíc ani přesně nepoznáme, zda jsme zhubly 600 nebo 900 gramů. Moderní osobní váhy s tělesnou analýzou, které umožňují přesné zjištění výše zmíněných informací, jsou výrazně spolehlivějšími pomocníky na cestě k vytoužené postavě.

Devatero hodnot
Prohlédněme si blíže váhu Tanita, typ BC-731, jejíž čitelný displej navzdory množství informací umožňuje během několika vteřin odečíst přesné výsledky. Devět naměřených hodnot přináší výhodu lepší kontroly dietního programu. Jednotlivé funkce nám umožní zjistit přesně nejen celkovou aktuální hmotnost, ale také procento tělesného tuku, procento tělesné vody, podíl svalové hmoty, hmotnost kostí, ale také hodnoty, jako je viscerální tuk, bazální metabolická spotřeba, metabolický věk a celková fyzická kondice.
Díky tomu můžeme kontrolovat, zda hubneme zdravě, tedy, že se zbavujeme tělesného tuku, nikoli svalové hmoty. Váha navíc rozlišuje tři módy, dospělý, dětský a atletický, a proto je vhodná nejen jako pomocník při hubnutí, ale také jako prostředek kontroly fitness programu pro všechny, kteří pravidelně cvičí.

Chcete vědět více?
Pokud patříte mezi velké sportovkyně nebo milovnice technických vychytávek, jistě Vás zaujme novinka v podobě top modelu Tanita BC 545N, který poskytuje ještě podrobnější informace o složení těla, protože zobrazuje 5 segmentálních hodnot tuku a svalů - pro obě paže, nohy a trup. Jedná se o vysoce kvalitní osobní váhu s tělesnou analýzou, měřením tuku a vody v těle.

Tanita BC 545N

A jak váha funguje?
Na principu využití odporu vodivosti nepatrného elektrického proudu metodou bioelektrické impedance (BIA). Postavíte se na váhu a jemně tlačíte rukama elektrody, které jsou pohodlně uloženy na zasunovacích kabelech. Váha poté zašle slabý signál z 8 elektrody z paží a nohou skrz tělo. Uživatelský komfort je samozřejmostí, i česky psaný návod k obsluze. Stejně jako předchozí typ má také tato váha tři módy, paměť pro 5 osob a zobrazuje funkce, jako je podíl svalové hmoty, útrobní tuk, bazální metabolická spotřeba a další.

Moderní osobní váhy Tanity

Zdraví pod kontrolou
Mějte své hubnutí, udržování váhy nebo fitness režim pod kontrolou a pořiďte si kvalitní váhu, která Vám to umožní. Více informací o váhách od světového lídra v oblasti vah s tělesnou analýzou Tanita a o významu jednotlivých hodnot, které měří, najdete na stránkách www.osobni-vahy.cz.

Náš tip: Využijte letní akce! Při registraci na www.osobni-vahy.cz získáte již na první nákup slevu 15%.

Tanita logo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.