Čím méně, tím lépe…


Méně je někdy více. Každý den si to můžeme ověřit a pozorovat kolem sebe. A nezáleží na tom, jestli se to týká mezilidských vztahů nebo vzhledu.

Tlačit na pilu“ se zkrátka nevyplácí. To platí i co se zkrášlování týče. A to ví jako vlasový specialista i brazilkeratin.cz. V tomto eshopu nabízejí produkty, které mají jiné složení, než je běžné u dostupných vlasových produktů.

A v čem spočívá jejich odlišnost? Téměř všechny šampony, které mají ve své nabídce, je nutné ředit podle návodu uvedeného na obalu vodou. Důvod je jednoduchý, v neředěném stavu totiž málo pění. Když je zředíte, docílíte šetrného mytí vlasů a péče, která nezatěžuje vlasy a pokožku hlavy.

Šampon s keratinem a arganovým olejem pro všechny typy vlasů v BIO formulaci

Produkty založeny na přírodě
Vybrané produkty Brazilkeratin jsou vyrobeny v tzv. BIO formulaci, neobsahují silikony, etoxyláty, parabeny ani ropné produkty.

Brazilkeratin nabízí svým zákazníkům produkty založeny na přírodě. Jeho vzorem jsou zdravé vlasy. Tento vlasový specialista chápe přírodu a lidské tělo jako perfektní systém, který ovlivňuje vnější faktory (životní styl, stres, umělé chemikálie a strava). Svůj „zrak“ upírá na rovnováhu mezi vědou a přírodou, studiem bylin společně se starověkými terapiemi, v nichž znovuobjevil zdroje zdraví a pohody. Tak může uplatnit tyto zkušenosti při vývoji nových výrobků s esenciálními oleji přinášející řešení pro problémy všedních dnů.

Nežádoucí látky v šamponu
Věděli jste, že mycí účinek a pěnivost klasických šamponů zajišťuje řada tenzidů, již jsou při dlouhodobém používání problematické?

Na trhu můžeme najít nepřeberné množství vlasových šamponů, stejně tak je variabilní jejich cena. Ale i tak problémů s vlasovou pokožkou (mastné vlasy, lupy…) přibývá. Klasické šampony bohužel odstraňují z vlasů i pokožky svrchní tukovou vrstvu. Ta je ale její přirozenou součástí a plní ochrannou a řadu dalších důležitých funkcí.

Díky tenzidům postupně vzniká slabší nebo silnější nesnášenlivost pokožky. To může dojít až tak daleko, že se objeví lupenka nebo ekzém. Co s tím? Vždyť vlasy si člověk umýt musí. Odborníci z brazilkeratin.cz doporučují mýt si vlasy v co nejdelších intervalech a k regeneraci vlasů a pokožky používaly přírodní prostředky.

Pomocníci z přírody
Brazilkeratin.cz využívá pro své výrobky sílu přírody.

Motto vlasového specialisty: „ČÍM MÉNĚ, TÍM LÉPE“ … proto šampony řeďte vodou!

Šampon s keratinem - vhodný zejména pro slabé vlasy

Rostlinné oleje jsou tím nejpřirozenějším regeneračním prostředkem, který můžete své vlasové pokožce dopřát. Další součástí přírodních prostředků pro vaši kštici je lecitin. Je základní stavební látkou buněčné membrány a představuje významný ochranný faktor pokožky. I provitamin B5 (D-Panthenol) se řadí k tradičním bioaktivním látkám. V živých buňkách se proměňuje na kyselinu panthetonovou (vitamin B5), jež je důležitou součástí koenzymu Q10. Ten se účastní mnoha metabolických pochodů. Věděli jste, že když se použije na vlasy, kde nejsou živé buňky, vyhlazuje je, dodává jim lesk a udržuje v nich vlhkost?

I bylinné extrakty a éterické oleje mají důležité slovo v přírodní péči o vlasy. K prokrvení a regeneraci vlasové pokožky a posílení růstu vlasů je dobrý heřmánek modrý, šalvěj lékařská nebo rozmarýn lékařský. V pěstících přípravcích k posílení a ochraně vlasů najdete chmelový, kopřivový či myrhový extrakt.

Brazilkeratin.cz nabízí kúry – speciální olejové zábaly na vlasy a pokožku hlavy. Při vývoji hydrofilních (zábal se dá bez problémů smýt vodou) vlasových zábalů znělo zadání jasně: tradice a účinek. V jejich složení jsou přimíchány rostlinné oleje, jež jsou podstatnou součástí přirozeného kožního krytu.

Pozor na nejčastější chybu při mytí vlasů! A to je špatné ředění šamponů, to má za následek, že nepění, vlasy jsou zacuchané a pokožka hlavy je vysušená. Také není vhodné používat velké množství kondicionéru. Vlasy jsou tak zatížené a mastné. Kondicionéry BK se nenanáší na pokožku hlavy!

Chcete mít neodolatelné vlasy, za kterými nejde se neotočit? Používejte vlasové přípravky z brazilkeratin.cz. Jen s nimi nezapadnete „v davu“.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.