Chraňte svou pleť před rozmary počasí!


Slunce, vítr, náhlé změny teplot, mrazy, a dokonce i stres, to všechno jsou vnější vlivy prostředí, které nepříznivě ovlivňují stav naší pleti, a mají za následek její nezdravý vzhled a předčasné stárnutí.

Vhodnou volbou kosmetických přípravků můžeme těmto nežádoucím jevům účinně předejít. 

Rozmary počasí pleti nesvědčí
To, že rozmary počasí naší pleti nesvědčí, můžeme pocítit kdykoli během roku. Nejkritičtější období představuje nejteplejší a paradoxně také nejchladnější část roku. Mrazy, stejně jako horké letní slunce, totiž pleť velmi vysušují. Ostatně ani všudypřítomný stres naší pleti moc nepřidá.    

 
Volbu kosmetiky nepodceňujte 
Nejsou to však pouze rozmary počasí, co naší pleti škodí, ale také nevhodné kosmetické přípravky. Kupříkladu používání příliš mastných krémů může vést k nežádoucímu ucpávání pórů, anebo k vytvoření neprodyšného filmu na pokožce. O dráždivých parfemačních a konzervačních přísadách ani nemluvě. Pokud nemá kosmetika naší pleti více uškodit, nežli prospět, neměli bychom její výběr podceňovat. Jaký druh kosmetiky je tedy vhodný?   

Bez parfémů, konzervantů a barviv
Nejvhodnější jsou samozřejmě přípravky bez obsahu parfémů, konzervačních přísad a barviv, které pleť přirozeně hydratují a chrání před vnějšími vlivy prostředí, aniž by ji zbytečně zatěžovaly. Tyto produkty jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť, včetně pleti alergické.

Dokonalá ochrana Vaší pleti  
Velké oblibě mnoha spokojených zákaznic se těší kosmetická řada Physiogel s obsahem lipidů, které se podobají lipidům v lidské pokožce. Právě díky svému složení kosmetika Physiogel přirozeně obnovuje pokožku, posiluje její ochrannou funkci vůči škodlivým vlivům a dlouhodobě ji hydratuje. Další důležitou složku představují molekuly PEA, látky odvozené od mastných kyselin, která je součástí uklidňující řady Physiogel AI. Hydratační péče Physiogel AI působí dlouhodobě a uklidňující účinek se dostavuje okamžitě - pomáhá zmírnit podráždění, začervenání a svědění citlivé pokožky. Výrobky jsou samozřejmě bez obsahu parfemace, konzervačních látek, barviv. Jejich jemné složení neucpává póry. Jsou hypoalergenní a doporučované dermatology i na citlivou, intolerantní pokožku.

Nechte si poradit
Že byste ráda dopřála své pleti dokonalou ochranu, ale nejste si jistá, který typ pleti máte? Navštivte stránky www.physiogel.cz, s jejichž pomocí zjistíte svůj typ a na základě toho si vyberete vhodný krém. Další z možností představuje konzultace se zkušenou lékárnicí nebo dermo-konzultantkou. Ani ten nejkvalitnější krém totiž Vaší pleti neprospěje, pokud je pro ni nevhodný.      

   

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.