Cestujte bez obav z cestovní trombózy a otoků nohou


Cestovní trombóza je jedním z rizikových faktorů souvisejících s cestováním na delší vzdálenosti.

Jako většině zdravotních komplikací, i cestovní trombóze, lze vhodným způsobem předcházet.

Doporučuje se, zejména rizikovým skupinám, během cesty přijímat dostatečné množství tekutin (minimálně 1 litr/5 hodin cesty), s výjimkou kávy a alkoholických nápojů. Vhodné je zařadit krátkou procházku uličkou letadla, klidně i několikrát během letu.

Na místě je i nošení kompresních punčoch, vyzkoušet můžete například cestovní podkolenky Avicenum TRAVEL, které jsou speciálně vyvinuty jako prevence cestovní trombózy. Zboží je navíc obohaceno o mikrokapsle Skintex® Anti-Heavy-Legs, které působí proti pocitům těžkých nohou a Vaše nožky příjemně ochladí.

Tip: Avicenum TRAVEL zakoupíte v e-shopu výrobce na www.aries.eu, v podnikových prodejnách ARIES MEDISHOP či ve všech dobrých prodejnách zdravotnických potřeb.

Na unavené nohy, vyčerpané dlouhou turistikou či přemírou sluníčka Vám nejen pro letní období doporučujeme chladivý gel na nohy Avicenum s koenzymem Q10 a kombinací bylinných extraktů s příznivým účinkem na namáhané nohy a svaly.

Obsahuje extrakt kaštanu koňského, který se v kombinaci s borůvkovým výtažkem podílí na zvýšení cévní elasticity a posílení cévních stěn. Toto bylinné složení doplňuje extrakt z rostliny gotu kola, který blahodárně působí na krevní oběh a zvyšuje pružnost kůže. Významný antioxidant koenzym Q10 udržuje pokožku zdravou a mladou. Veškeré aktivní látky se díky mikronizaci (technologický postup výroby) velice snadno vstřebají do pokožky a tím zajišťují maximální účinek při použití.

Tip: Avicenum Gel zakoupíte za příjemných 145 Kč.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.