Česká miss má konkurenci!


Soutěže krásy jsou plné půvabných a talentovaných žen. Předvádějí nám své ladné křivky při promenádě v plavkách a svůj talent při volné disciplíně. Tato soutěž už má konkurenci! Anketa Blogerka roku je totiž k prasknutí nacpaná krásnými ženami a dívkami, které by mnohé „missky“ strčily do kapsy. Tyhle dámy ale mají úplně jiný cíl.

Umí se obléknout, nalíčit a před objektivem fotoaparátů a kamer jsou jako doma. Inspirují miliony žen a málokterá moderní žena nemá své oblíbené blogerky. Testují pro nás kosmetiku, abychom věděly, po čem máme v drogerii sáhnout. Hledají stylové kousky v obchodech, aby nám mohly prozradit, kam máme jít nakupovat. Přinášejí inspiraci na chutná, zdravá a originální jídla. Pomáhají veganům a vegetariánům i lidem se zdravotními potížemi, aby jejich jídelníček nabyl pestrosti. Lidé si pomalu začínají uvědomovat, jak moc jim blogy mohou změnit život.

Výčet toho, co pro své čtenáře blogerky dělají, by se dal psát dál a dál a k tomu všemu se mohou chlubit hezkými tvářemi a postavičkami jako z časopisu. Pojďme se podívat na některé finalistky Blogerky roku!

Zajímavé tváře se objevily například v kategorii Beauty. Například autorky blogů Ilovemakup a Ok-makeup mají obličej opravdu jako obrázek. 

Ilovemakeup

Ok-makeup

I v kategorii fashion najdeme spoustu krásných dam, které umějí své modely opravdu dobře nosit, jsou jimy například sestry Lucka a Nicole z blogu A Cup of Style, půvabná Ann blogger kid, anebo velmi zajímavá MilkwomanLucka - A Cup of Style

Nicole - A Cup of style

Ann Blogger Kid

Milkwoman

Také blogerky, které se zabyvají vařením, ukazují, že správná strava může udělat divy. Důkazem je třeba Linda z blogu A co teda jíš?, která je finalistkou v kategorii Cosmo objev.

A co teda jíš?

Životní styl také udělá mnohé a Natálka z The Nattiness to dokazuje. Objevila se v Miss junior a nyní se účastní i České miss.

Zajímá vás jaké další krásky jsou ve finále Blogerky roku? Přijďte se podívat na finálový večírek, kde kromě těchto půvabných dam uvidíte také známé osobnosti, a poslechnete si účinkující jako Ondru Brzobohatého, Mandrage nebo Johnyho Machette. Také vystoupí zpěvačka a blogerka Mista a skupina ATMO a Jakub Děkan. Večerem vás provede Ondra Vodný z Evropy 2 a můžete se nechat vyfotit fotografem hvězd, Janem Tůmou. To vše a ještě mnohem víc v hudebním divadle Karlín v Praze. Tak na viděnou! :) 

Zdroj foto: facebook.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.