Caffitaly boří mýty o kávě!


Káva je jedním z nejoblíbenějších nápojů světa. Není proto divu, že kolem ní panuje mnoho mýtů, zejména co se způsobu přípravy týče.

Nejčastější mýtus, se kterým se setkáme, je, že systémy na kapsle neposkytují tak silný gurmánský zážitek jako klasické kávovary. Jak je tomu ve skutečnosti?

Káva z kapsle
Princip fungování kapslových kávovarů je založen na kapslovém systému, což znamená, že náš oblíbený nápoj nevzniká v samotném přístroji, nýbrž v těle kapsle. Tento nový způsob přípravy kávy si během velmi krátké doby získal srdce mnoha milovníků kávy, a to z několika důvodů. Jsou jimi především snadná obsluha skvělá chuť, která je dána tím, že technologie uzavřené kapsle umožňuje dokonalé vylouhování kávové směsi, čímž garantuje maximální chuť a aroma. V případě kvalitní kávové směsi je pak zřejmé, že mýtus o tom, že káva z kapsle není tak dobrá jako káva z přístroje, je skutečně jen mýtus.

Kapsle do kávovaru Ecaffé

Synonymum vynikající chuti
Synonymem vynikající chuti se staly kapsle Ecaffé, jejichž jedinečnost spočívá v přesně odvážené kávové směsi, která je v nich hermeticky uzavřena. Uvnitř každé kapsle v prostoru ve 2,5 cm3 se ukrývá 8g nezaměnitelné kvality. Díky unikátnímu způsobu uchování je trvanlivost takto připravené kávy až 18 měsíců od okamžiku zabalení. Další technickou lahůdkou, která zajišťuje "espresso" kvalitu každého nápoje, jsou dva unikátní mikrofiltry v každé kapsli. Takto vybavené kapsle Ecaffe přinášejí milovníkům kávy každodenní profesionální kvalitu ve spojení s přístroji Caffitaly System.

kávovar Necta EASY

Spojení technologie a kvality
Za své každodenní prožitky tak kávoví gurmáni vděčí právě kombinaci moderní technologie a kvality kávy, která je takto šetrně uchovávána. Pokud jde o nápoje, Caffitaly vybral tradiční italské pražírny pro zpracování různých kávových směsí vybraných z různých zeměpisných oblastí. Patentované kapsle se však neplní pouze kávou, ale také například směsí ženšenu, ječmenu, kakaovými nápoji a mlékem, heřmánkem nebo čajem.
V kávovarech Caffitaly System se pak snoubí moderní italský design, nejmodernější technologie, funkčnost a jednoduchost použití - charakteristiky pro

Nápojová ambulance

které tyto přístroje jednoznačně vítězí v žebříčku hodnocení Nápojové Ambulance v hygieně a obtížnosti obsluhy.

Dejte si kávu s maximální chutí
Pokud si tedy chcete pochutnat na opravdu vynikající kávě přímo z těla kapsle, Caffitaly Vás rozhodně nezklame. Jen pro zajímavost, historie této značky sahá do roku 2004, kdy byla založena skupinou italských podnikatelů, kteří inspirovaní svou vášní pro kávu zvolili ty nejlepší technologie, vynalezli nejšetrnější způsob uchování čerstvé mleté kávy a vše spojili do systému umožňujícího všem, aby si vychutnali vysoce kvalitní kávu kterýkoli den v libovolnou dobu.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.