Buďte krásně opálená po celý rok! Zdravě a bez zbytečného utrácení!


Také si připadáte nejvíce přitažlivá za teplých slunečních dní nebo po návratu z dovolené, protože se vaše tělo pyšní nádherně opálenou pletí?

Buďte krásně opálená po celý rok! Máme pro vás recept, jak docílit přirozeně hnědé barvy zdravě, rychle a bez zbytečného utrácení.    

Snědost je synonymem krásy
Přirozeně snědá barva je společně se štíhlou a vypracovanou postavou už pěknou řádku let považována za synonymum dokonalosti lidského těla. Ve jménu krásy se proto především my dámy, ale v poslední době také rostoucí počet pánů, nezdravě grilujeme na slunci, navštěvujeme solária, anebo se natíráme samoopalovacími přípravky. Jednu dobu bylo dokonce také hitem, nechat se stříkat barvou získanou z ořešáku královského.

Přirozeně snědá barva dodá Vašemu tělu dokonalost

Cesty k vytoužené barvě
Jak ale všichni dobře víme, každá z výše uvedených cest k vytoužené snědé barvě má svá pro a proti. Pokud se opalujeme na slunci, jsme odkázáni na libovůli rozmarného počasí. Když se u nás stane slunce vzácným hostem, a navíc jsme kvůli nízkým teplotám zahaleni vrstvami oblečení, nezbývá, než odjet nebo spíše odletět do míst, kde počasí opálení přeje více. Bohužel toto řešení je poněkud nákladné a je jen otázkou času, než se naše krásná barva vytratí. Jestliže nechceme, aby se tak stalo, můžeme chodit na solárko. Když ale delší čas vynecháme, například z důvodu nemoci, můžeme začít znovu od začátku. Navíc opalování v soláriu ani dlouhý pobyt na slunci naší pleti nesvědčí - pleť se sluncem vysušuje, ztrácí elasticitu a přibývají vrásky. Navíc v extrémních případech může dojít i k různým nemocím kůže od alergie na slunce až po melanom.

Opálení jako od moře
Další z možností představuje používání samoopalovací kosmetiky. Velkou výhodou této metody je zdravotní nezávadnost, ale možná se vám již stalo, že jste místo krásně snědé barvy získala nádech do žluta, nebo oranžova. Pak jste nejspíš použila nevhodný a nekvalitní přípravek. Moderní samoopalovací přípravky St. Moriz vám zaručí nádherné opálení, které všechny ve vašem okolí přesvědčí, že jste se právě vrátila z luxusní dovolené od moře. Nikdo nebude mít ani nejmenší tušení, že vás tato barva stála jen pár korun, že jste se kvůli ní nemusela grilovat na pláži, ani ležet v soláriu, a že ji budete mít stále, protože k jejímu udržení se stačí jen občas natřít samoopalovacím mlékem, tónovacím mlékem a samoopalovacím krémem na obličej.

Moderní samoopalovací přípravky St. Moriz

Nedejte nepřátelům snědé šanci
Nepříznivé počasí není jediným nepřítelem krásné snědé barvy. Patří mezi ně také chloupky, jejichž odstraňování žiletkou vede k předčasné ztrátě žádoucího odstínu. Hydratační mléko minimalizující růst chloupků Slow Grow vám na ně naštěstí pomůže vyzrát. Pro zachování opálení po co nejdelší dobu jej doporučujeme používat namísto klasické pěny na holení. Nové barvě nepřejí ani vrstvy staré kůže, které je proto dobré před aplikací samoopalovacích přípravků odstranit – ideálně pomocí peelingu.

Náš tip: Set samoopalovací kosmetiky, který obsahuje peeling pro odstranění staré kůže, samoopalovací pěnu a hydratující mléko pro udržení opálení.

Moderní samoopalovací přípravky za velice příznivé ceny koupíte v internetovém obchodě s příznačným názvem www.samoopalovaci.cz. Stačí jen pár kliknutí a můžete být krásně opálená po celý rok!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.