Buďte krásná jako antická bohyně díky účinkům diktamového oleje!


Toužíte po sametově hebké pleti? Po dokonalých nohách a zadečku bez známek celulitidy nebo strií? Po nádherných vlasech zářících zdravím?

Objevte kouzlo krétské čistě přírodní kosmetiky BioAroma s obsahem diktamu – léčivé rostliny pyšnící se přívlastkem král krétských bylin.

Mocný král krétských bylin
Řecký ostrov Kréta je známý svou panensky čistou přírodou nabízející místním obyvatelům spoustu cenných pokladů. Kromě oliv, zeleniny a ovoce také aromatické byliny, jako je tymián, rozmarýn, dobromysl a další, které se používají nejen v kuchyni, ale i v lidovém léčitelství. Za mocného krále krétských bylin je považována dobromysl krétská - řecky diktamos, rostoucí pouze na tomto ostrově, a to pro mimořádné léčivé vlastnosti. K dosažení nejvyšších účinků se z diktamu připravuje olej, který má mnohastranné použití, a nechybí proto v žádné krétské domácnosti.

Vzácný diktamový olej
Diktamový olej používají krétské ženy již po staletí. Pokud jde o krásu, velmi ceněné jsou jeho zpevňující schopnosti, stejně jako výjimečné hojící s schopnost redukovat viditelné známky strií. Olej má rovněž tonizující a antiseptické účinky a je účinným prostředkem na hojení ran a jizev. Jen pro zajímavost, Aristoteles údajně říkal, že divoké kozy postřelené otrávenými šípy lovců instinktivně žvýkají diktamové listy, a poté si olizují rány, aby se jim rány dokonale zacelily a zhojily.

Diktamus

Účinný lék a afrodiziakum
Diktamový olej rovněž pomáhá zmírňovat křeče, například při menstruačních bolestech, je výborný proti žaludeční nevolnosti, poskytuje úlevu od bolestí hlavy nebo zubů a je tedy účinným lékem na všechny běžné neduhy, které nás v životě potkávají. Kromě toho je považován za účinné afrodiziakum a prostředek proti depresím.

Inspirováno antickými recepty
Byla by proto velká škoda, nevyužít diktamový olej a další poklady krétské přírody také v kosmetice. Výrobce kosmetiky BioAroma se nechal inspirovat tradičními antickými recepty a vytvořil řadu čistě přírodní kosmetiky s obsahem éterických olejů, která neobsahuje vodu, konzervační látky, parabeny, ani žádná umělá barviva a aromata, ale právě diktamos, jenž je základem všech produktů.

24h krém s olivovým olejem, růží a ylang-ylang

Král krétské flory pro Vaši krásu
A jaké konkrétní produkty v této řadě najdete? Jmenujme alespoň tři z nich.Voňavý 24h krém s olivovým olejem, růží a ylang-ylang, který bude hýčkat nejen Vaši pleť, ale i Vaše smysly. Krém proti celulitidě s rozmarýnem, černým pepřem a cypřišem, který dokáže s pomerančovou kůží pěkně zatočit. A do třetice vlasovou masku s rozmarýnem, šalvějí, olivovým a avokádovým olejem, která Vaši korunu krásy úžasně zregeneruje a opraví i roztřepené konečky.

Krém proti celulitidě s rozmarýnemvlasová maska s rozmarýnem, šalvějí, olivovým a avokádovým olejem

Objevte kouzlo krétské přírodní kosmetiky BioAroma také Vy. Více produktů najdete na stránkách rodinné firmy www.bioaromakosmetika.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.