Buďte different! Vyžeňte nudu z českých ulic!


Také Vás nudí česká módní scéna? Připadá Vám, že lidé, které na ulici potkáváte, nosí vesměs to samé a chybí jim smysl pro originalitu? Jděte jim příkladem, buďte different a vyžeňte nudu z českých ulic! A abyste na to nebyla sama, přinášíme Vám nápadité tipy, co pořídit svým blízkým k Vánocům.

Zaostřeno na módní doplňky

Kupovat oblečení jako vánoční dárek může být trochu nevděčené, a proto si pojďme raději posvítit na módní doplňky. Peněženka s jelenem, šátek nebo kabelka s motýly a mnoho dalších nápaditých kousků, to vše mají na svědomí tvůrci jedinečného Disaster Designs.


Jen pro zajímavost, tato anglická módní značka ve tradičním venkovském a vintage stylu připravila pro letošní Vánoce novinku, a to v podobě kolekce doplňků Grandma´s Attic. Doplňky si můžete blíže prohlédnout na kanálu Different TV.

Kabelky Desigual mají styl

Všimla jste si, že většina žen nosí v ruce nejčastěji černou, anebo jinou jednobarevnou kabelku? Jaká nuda, že! Mnohem veselejší je, pořídit si pěkně vytuněnou kabelku. Krásně barevné kabelky Desigual inspirované španělskou přírodou jsou opravdu stylové a vypadají luxusně. A protože mají mnoho tváří, najdete mezi nimi dárek i pro maminku.

Štědrý den v červené

Dárky už bychom měli, takže se pojďme podívat, co si obléknout na Štědrý den na sebe. Červená je pro tuto příležitost jako stvořená. V červených šatech nebo svetru budete krásně ladit se zeleným stromečkem a hlavně budete šik. Že ze všeho nejraději chodíte doma v legínách? Nu, dobrá, ale oblékněte si legíny s nevšedním potiskem.

Vánoce na blátě nevadí

Vánoce na blátě nejsou v posledních letech ničím výjimečným. Pokud u Vás letos nenapadne sníh, spravte si náladu originálním párem bot. Kdo má stylové holínky, toho vůbec nemusí mrzet, že jsou svátky zase na blátě. V případě, že už krásné holínky máte, vyberte si jiný model slušivých botiček Desigual. V prosinci totiž přicházejí nejen Vánoce, ale také Desigual Slevy na obuv.

Vyžeňte nudu z celého bytu

Vyžeňte nudu nejen ze svého šatníku, ale z celého bytu! Nádherně barevné ručníky, chňapky, ozdoby, polštářky a další osobité bytové doplňky stylově rozveselí každý domov. Ať už je zařízený v moderním, anebo tradičním duchu.

Více inspirace pro Váš outfit, interiér a na dárky pro Vaše blízké načerpáte na stránkách www.DifferentFashion.cz, kde kromě značek Desigual, Disaster Designs, Melisa najdete i další neohrané značky, jako je Culito, Crocs a další.
A ještě jedna zajímavá zpráva na závěr. Když při objednávce do konce prosince 2013 zadáte Slevový kód “ATRAKTIVNI”, e-shop Vám automaticky odečte 10% z celkové ceny.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.