Bezpečnostní dveře potřebujete, i když jste doma!

03.06.2014 | Bydlení | Děti a rodina | Nákupy

Vchodové dveře představují pomyslný i faktický předěl mezi naším domovem a vnějším světem.

Vzhledem k tomu, že majetková kriminalita stále stoupá, věnuje rostoucí počet majitelů bytů a domů pozornost pečlivému výběru bezpečnostních dveří. Tento prvek totiž nezajišťuje ochranu našeho soukromí a majetku pouze v době naší nepřítomnosti, ale také, když jsme doma. 

Pod svícnem největší tma
Zprávy v novinách a vyprávění známých o tom, jak někomu zloději vybílili dům v době, kdy byl doma a navíc v bdělém stavu, nepatří mezi žádné výmysly, ale bohužel se jedná o realitu. Zloději řídící se heslem, že pod svícnem je největší tma, kteří neváhají vykrást či ukrást auto zaparkované před policejní stanicí, mají i tu drzost vyloupit dům, když je celá rodina doma. Situaci často nezachrání ani štěkající domácí mazlíček, který dostane povel, aby zmlknul. Nikoho totiž nenapadne, že zatímco se dívá na televizi nebo odpočívá v podkrovním pokoji, mohou se mu ztrácet věci ze spodních pater domu. Podle statistik dochází k nejvíce loupežím mezi půlnocí a čtvrtou hodinou ráno, kdy je většina z nás v hlubokém spánku. Samozřejmě, že ani ty nejlepší bezpečnostní dveře nejsou 100% zárukou, že nedojde k vloupání, existují také jiné možnosti, jak se mohou neoprávněné osoby dostat dovnitř. Pokud se ale tak stane a ke škodě na majetku dojde a my budeme požadovat pojistné plnění, představují bezpečnostní dveře jednu ze základních pojistných podmínek, které je třeba dodržet, abychom měli nárok na poskytnutí náhrady škody v plné výši. Většina pojišťoven vyžaduje zabezpečení objektu dveřmi minimálně 3. bezpečnostní třídy.

5 důvodů, proč mít bezpečnostní dveře

Z výše uvedeného vyplývá, že existuje minimálně 5 dobrých důvodů, proč mít doma bezpečnostní dveře:

  1. Abyste mohli v klidu jít do práce.
  2. Abyste mohli jet v klidu na dovolenou.
  3. Abyste mohli v klidu spát.
  4. Abyste se nebáli být sami doma.
  5. Aby Vám pojišťovna zaplatila škodu.

Bezpečnostní dveře Adlo

Zvolte si vzhled i třídu
Že s námi souhlasíte, ale hledáte cenově přijatelné řešení? A také nechcete, aby bezpečnostní parametry dveří byly na úkor jejich estetických kvalit? Bezpečnostní dveře Adlo si můžete pořídit v různých bezpečnostních třídách, cenových relacích i designech. Již dveře z řady Economy v bezpečnostních třídách 1 až 3 splňují veškeré normy EU a certifikáty odolnosti. Pro více bezpečnosti si můžete vybrat dveře z řady Elite, kde máte možnost volby také bezpečnostní třídy 4, a dokonce i 5. Vybrat si přitom můžete z různých povrchů, barevností a designů. Důkazem vynikajícího poměru mezi užitnou hodnotou a cenou je mimo jiné skutečnost, že společnost Adlo vyrobila a namontovala již stovky tisíc dveří v šesti evropských zemích. Tedy nejen v České republice a na Slovensku, ale také v sousedním Rakousku či Německu, stejně jako v Dánsku a Švýcarsku.

Zabezpečte svůj útulný domov krásnými bezpečnostními dveřmi také Vy! Tato investice se Vám bohatě vyplatí.

Showroom Galerie v přažských Modřanech kde si můžete vše prohlédnout

Vše si můžete prohlédnout na showroomu v Modřanech nebo na www.adlo.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.