Bestsellery a vánoční trháky:
hodinky a klenoty

02.12.2011 | Jak být krásná

Vybíráte vánoční dárky pro partnera, kamaráda, kamarádku a pro členy své rodiny? Máme pro Vás naprosto skvělý tip.

Internetové klenotnictví Hodinky-klenoty.cz pro své zákazníky připravilo velké předvánoční slevy a další zajímavé akce, díky nimž nakoupíte krásné dárky pro všechny za úžasné ceny. 

Módní pánské náramky
Mezi velice módní doplňky patří pánské náramky. Oblíbenou novinku představuje pánský ocelový náramek, který díky vánoční slevě 200 Kč koupíte pouze za 360 Kč. Ovšem bestsellerem mezi novinkami se stal pánský náramek v kombinaci ocel a silikon, který je zároveň vánočním trhákem. Můžete ho mít se slevou 50 %, tedy místo 380 Kč za 190 Kč. Náramky silikon jsou ideálním dárkem pro kamaráda nebo pro partnera.     

  

Výhodné sety pro dámy
Náušnice Swarovski patří mezi nejoblíbenější šperky. Pokud chcete své přítelkyni, anebo sestře udělat radost, a darovat jí ještě více než krásné náušnice, vyberte pro ni výhodný set nejprodávanějších náušnic Swarovski plus silikonové hodinky. Místo původní ceny 560 Kč nyní zaplatíte pouze 195 Kč, což oceníte zejména v případě, že máte více sestřiček, anebo kamarádek.    

 
    
Švýcarské hodinky se slevou 50 %

Švýcarské hodinky patří mezi velice luxusní dárky. Hodinky Glend nyní můžete koupit za 50% ceny. Ovšem pozor, tato neodolatelně výhodná nabídka platí pouze do Silvestra 2011, anebo do vyprodání zásob. Pokud jimi chcete potěšit někoho ze svých drahých a blízkých, rozhodně neotálejte. V tomto případě platí, že čas jsou peníze.

 

Využijte předvánočních akcí
Pro své zákazníky e-shop Hodinky-Klenoty připravil tři zajímavé předvánoční akce. Mikulášská nadílka udělá radost všem, kteří nakoupí 5. 12., neboť získají dárek v podobě velice kvalitního čaje. Mnohem zajímavější je však zlatá a stříbrná neděle, kdy zákazník s nejvyšší objednávkou získá na stříbrnou neděli stříbrný šperk a na zlatou neděli zlatý šperk. Přejeme Vám příjemný nákup. A nezapomeňte, internetový obchod Hodinky-Klenoty najdete také na Facebooku.        

www.hodinky-klenoty.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.