Benefiční módní přehlídka


Pokud chcete před Vánocemi načerpat trošku módní inspirace, a zároveň podpořit děti z dětských domovů, navštivte 4. prosince 2013 Výstaviště České Budějovice, kde si můžete v Pavilonu T vychutnat MÓDNÍ SHOW SEZÓNY. Své kolekce zde představí přední módní návrháři a oblíbené módní značky. Jedná se již o IX. ročník Benefiční přehlídky pro Nadaci Terezy Maxové dětem pořádaný agenturou Art4promotion.

Stejně jako v minulých ročnících i letos projekt podpoří řada oblíbených herců a hudebníků. Kromě toho Vás čekají hudební, taneční i akrobatická vystoupení. Těšit se můžete i na vystoupení DAVIDA KRAUSE s jeho kapelou, krásnou INNU PUHAJKOVOU, charismatického MIROSLAVA ETZLERA, vynikající zpěvačku a herečku DANIELU ŠINKOROVOU, herečky ANDREU KERESTEŠOVOU a ZUZANU VEJVODOVOU a další osobnosti.

Molo bude mimo jiné tentokrát patřit těm nejlepším z mladých módních tvůrců VŠUP PRAHA pod vedením LIBĚNY ROCHOVÉ, dále jedné z nejnadějnějších českých značek LA FORMELA, kterou tvoří tvůrčí trojice Miroslava Kohutiárová, Kateřina Ravasová a Antonín Soukup. Svou autorskou kolekci také představí vážená ikona české módy TAŤÁNA KOVAŘÍKOVÁ.

Tradičními partnery akce jsou soutěže krásy ČESKÁ MISS a MUŽ ROKU. Na velké přehlídkové scéně se tak mimo jiné předvede i úřadující Muž roku a účastník soutěže Mister International v Jakartě ANTONÍN BERÁNEK. Český zástupce v prestižní mezinárodní soutěži mužské krásy obsadil šesté místo jako nejlepší Evropan.

Benefiční přehlídka si za dobu své existence dokázala vybudovat přízeň tisíců diváků, řady prestižních obchodních značek, veřejných autorit i osobností ze světa showbyznysu. Výtěžek z této akce je každoročně vložen do jihočeského fondu Nadace Terezy Maxové dětem. Tématem pro letošní rok se stal nový projekt „NEW JOB NEW LIFE“. Jedná se o projekt NTMD, který pomáhá zaměstnávat děti vycházejících z dětských domovů do reálného světa, a do kterého se naše agentura zapojila jako garant pro oblast Jižních Čech.

Přijďte si s námi užít módní show, a zároveň podpořit charitativní projekt ART FOR KIDS, který je věnován: "Dětem, jejichž největší přání je, vrátit se domů!"

Předprodej vstupenek: TICKETPRO.cz / Art4promotion: 387 311 125, info@art4promotion.com / DK Metropol České Budějovice

Vstupné: předprodej 330 Kč / na místě 370 Kč

Těšíme se na Vás!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.