Bederní pásy Silic® WarmMe


Bederní pás Silic® WarmMe je revoluční novinkou ve světě módy, která nejen že stylově doladí Váš outfit, ale zároveň ochrání Vaše zdraví. Bederní pás Silic® WarmMe si zamilujete!

Silic International s.r.o. přináší na český a slovenský trh novou značku doplňků. Výběrem materiálu i barev a precizním zpracováním vylepšuje praxí prověřený klasický bederní pás a povyšuje jej na efektní a zároveň efektivní doplněk Vašeho šatníku. Nezáleží na věku, tělesných proporcích či příležitosti.

Móda nám ne vždy přináší trendy, které by braly ohled na potřeby lidského těla. Hřejivé pásy Silic® WarmMe vychází těmto požadavkům vstříc a eliminuje nedostatky např. krátkých triček. Kromě toho, že jsou skvělým módním doplňkem, zároveň chrání Váš pas před chladem a tím pádem před prochladnutím či nastydnutím. Silic® WarmMe je skvělým řešením pro ty z vás, které rády vrství oblečení, či jim leží některé kousky kvůli nevyhovující krátké délce na dně skříně.

Jedinečnost našeho bederního pásu tkví především v použitém materiálu. Bambusové vlákno je materiál 21. století. Rychlý růst a ekologické pěstování rostliny splňuje požadavky na moderní zdroj dále využitelného materiálu, který má výborné vlastnosti a v oděvním průmyslu je žádanou komoditou.

Kombinací bavlny (47%) a bambusového (47%) vlákna je dosaženo velice příjemného a zároveň odolného materiálu, který zaručuje pevnost, tvarovou stálost a skutečný komfort při nošení.

Pás WarmMe má díky bambusu navíc tyto vlastnosti:

  • antistatické a antibakteriální (eliminuje až 70% bakterií)
  • termoregulační (udržuje přirozené mikroklima - v létě chladí, v zimě hřeje)
  • skvělá absorpční schopnost (odvádí pot od pokožky a udržuje ji tak v suchu)
  • jemnost a hladkost (vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou)
  • dlouhá životnost

Silic® WarmMe můžete zakoupit na e-shopu www.warmme.cz
cena: 300 Kč, možno vyzvednout i zakoupit v Praze 3.

Dokonalá souhra designu, trendy barev a materiálu, kvalitní zpracování a přijatelná cena – to je Silic®WarmMe.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.