BB Cream, Vaše pleť si zaslouží to nejlepší

15.12.2011 | Jak být krásná | Pleť

BB krém (BB cream) je zkráceným názvem pro "Blemish Balm Cream", volně přeloženo jako krém na potlačení vad pleti.

BB krém se původně používal pro ochranu a následnou regeneraci pleti, především po kosmetických operacích a na pleť s různými vadami. Nyní se však jedná o velmi moderní víceúčelový prostředek péče o pleť.

Tento celosvětový hit je nyní k dostání i v ČR, a to rovnou v mnoha variantách. Stačí se podívat do eshopu www.bb-cream.cz a vybrat si krém, který se nejvíce hodí k Vaší pleti. V nabídce jsou krémy určené pro mladou, zralou či problémovou pleť, ale i pro muže.

 

BB krémy jsou navrženy tak, že svojí víceúčelovou funkcí kryjí a vylepšují pleť. Používáním BB krému získáte přirozený a saténový vzhled pleti a zároveň bude Vaše pleť zdravější.

 

BB krémy jsou typu „all-in-one“, Vaší pleti poskytnou přirozenou vlhkost, ochranu, rovnováhu, zároveň regenerují a vylepšují vady pleti přírodní cestou, Vaše pokožka zůstane jemná a krásná po dlouhou dobu.

Proč jsou BB krémy tak populární? Jedním z mnoha důvodů je jejich složení, založené na přírodní bázi, jako jsou orientální čaje, kaviár, koenzym Q10,  diamantový prášek, komplex z drahokamů a další. Každý krém bude působit na Vaši pleť přirozenými biologickými procesy k obnovení, vyčištění a omlazení.

V eshopu www.bb-cream.cz najdete pouze originální výrobky významné společnosti SKIN79, předního výrobce a velmi úspěšného prodejce BB krémů po celém světě.

www.bb-cream.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.