Barvou letošního jara je AZZURRO


Podkolenky MAXIS TRAVEL v italském stylu si vybral a představuje Emanuele Ridi

Zdraví, styl a elegance. To jsou hlavní přednosti cestovních podkolenek TRAVEL, které vyrábí česká firma MAXIS. Se začátkem jara se na pultech objevila nová barva, která rozšiřuje nabídku barevné škály na pět. Po klasické černé, šedé, červené a fialové to bude neuvěřitelná modř v italském stylu: AZZURRO. S mírnou nadsázkou by se dalo tvrdit, že novou barevnou variantu inspirovalo setkání se známým šéfkuchařem a majitelem luxusní restaurace v Praze, Italem Emanuelem Ridim.

Bolesti nohou, otoky, cestovní trombóza. To jsou strašáky, které provázejí nejen naše cesty za vysněnou dovolenou, ale souvisejí také se životním stylem a prací. Delší sezení či stání bývají příčinou všech zmiňovaných negativních jevů. Podpůrné podkolenky MAXIS TRAVEL jsou velice účinnou a navíc také módní prevencí. Obsahují aplikaci silverprotect, která díky antibakteriálním účinkům stříbra pomáhá udržovat přirozené prostředí pro pokožku nohou, zabraňuje množení bakterií a tedy i vzniku nepříjemného pachu.

Podkolenky Maxis Travel

Podkolenky MAXIS TRAVEL jsou k dispozici v unisex provedení, jsou tedy vhodné pro ženy i pro muže. Vyznačují se trendovým designem, širokým lemem s jemným svěrem, mají anatomicky vytvarovanou špičku a pro snadnější orientaci je na nich kromě velikosti vyznačena i levá a pravá noha. Dodávají se ve velikostech XS až XL (od čísla 36 až po 48). Jsou vyráběny v kompresní třídě I. KT (18–21 mm Hg) a mají odzkoušený gradient sestupu vyvíjeného tlaku od kotníku směrem vzhůru.

Podkolenky Maxis Travel

Víte, že v Itálii je společenským přestupkem, když mužům v obleku vykukuje nad krátkou ponožkou holá noha? Barevné podkolenky jsou tu odnepaměti nedílnou součástí šatníku. Emanuele Ridi ale na podkolenkách MAXIS TRAVEL oceňuje to hlavní – jejich zdravotně preventivní účinky: „Často cestuji a mé nohy jsou tak dlouhé hodiny ve strnulé pozici. Při svém povolání naopak trávím spoustu času vestoje. V obou případech mě používání podpůrných kompresních podkolenek zbavuje pocitu těžkých nohou a mé nohy jsou ve formě a bez otoků. Cestovní podkolenky MAXIS TRAVEL jsou navíc velmi příjemné na nošení a vše podtrhuje jejich elegantní stylový design.“

Podkolenky MAXIS TRAVEL jsou k dostání v e-shopu společnosti Maxis a ve vybraných prodejnách, jejichž kompletní seznam je rovněž na stránkách www.maxis-travel.cz. Azurový hit letošního jara stojí 350 korun.

Logo maxis travel

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.