Apartmány snů? Apartmány nad jezerem

22.08.2014 | Bydlení | Krása a móda

Pokud máte duši romantika, určitě jste si už bydlení u vody v některém ze svých snů představovali.

Západy slunce u vodní hladiny patří mezi ty nejkrásnější. Vodu jako zdroj inspirace vyhledávalo i mnoho básníků, mezi nimi také autor básně Máj, který si oblíbil malebné okolí hradu Bezděz - Karel Hynek Mácha, po němž bylo zdejší jezero pojmenováno. Právě v této lokalitě se nachází kouzelné místo pro bydlení – apartmány snů.   

Pohled na Máchovo jezero 

Romantika v srdci přírody
Třpytivá vodní hladina, písčité pláže lákající k procházkám, snění i odpočinku, nádherná krajina prosycená vůní borovic, to jsou největší půvaby bydlení nad jezerem, které si pochvalují všichni, kteří žijí na jednom z nejkrásnějších míst naší vlasti. V moderních prostorných apartmánech s výhledem na Máchovo jezero.

Apartmány nad jezerem

Moderní bydlení se vším všudy
Není to však jen krásná příroda, co může tento typ bydlení svým majitelům nabídnout, ale také bohaté sportovní vyžití, je zde golfový i tenisový klub, yacht club či aquapark. Ani pěší turistice či cyklistice se meze nekladou. Ostatně na své si zde přijdou také gurmáni, stejně jako milovníci výhodných nákupů. A komu se přece jen zasteskne po ruchu velkoměsta, je v 75 km vzdálené Praze zanedlouho.

Apartmány nad jezerem

www.bydleninadjezerem.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.