Allegra COMFORT – pilulka dobré nálady


V dnešní uspěchané době má většina z nás časově náročné a často stresující zaměstnání.

Někdo se dopuje kávou, jiní vitamínovými preparáty a další se snaží každý víkend hrát na medvěda a z pelechu vyleze jen kvůli jídlu. A protože v naší profesi tomu není jinak, velmi nás zajímalo, jaké výsledky mají pilulky dobré nálady.

Nejprve si řekněme, co tento doplněk stravy obsahuje a co slibuje, že používá tento možná až troufalý název.

Hlavními účinnými složkami jsou esenciální aminokyseliny l-tryptofan a vitamín B6.

Díky těmto složkám je přípravek doporučován jedincům, kteří jsou denně vystaveni stresu, trpí úzkostmi, strachem či vnitřním neklidem. Dále lidem, které trápí potíže s usínáním a častým buzením. Je doporučován také jako doplněk při odvykání kouření nebo pití alkoholu.

A jaká je naše zkušenost?
Po otevření krabičky na mně vykoukly tablety optimistické žluté barvy a hned jsem si je spojila se smajlíkem, který je na krabičce. Pilulky jsou potahované, a proto se snadno polykají, respektive zapíjí.

Očekávaný účinek se dostavil asi po dvou týdnech, kdy jsem se cítila vyrovnanější, klidnější a před usnutím se mi v hlavě nehonily neodbytné myšlenky na práci, kterou jsem zas nestihla a musím ji nutně řešit následující den. S čistou hlavou se lépe usíná i pracuje.

Jako bonus počítám i fakt, že jsem neměla nutkání k přejídání, které bylo pravidelným vedlejším efektem stresu. A to je fajn, ne?

Manžel a děti si také všimli změny mého chování a nejhezčím důkazem, že pilulka dobré nálady funguje, bylo, když mi malá dcerka řekla, že úsměv má na mě nejraději.

Možná vás napadá, že tomu nevěříte, že popsané změny vyvolal placebo efekt … moje odpověď je, že i kdyby to byl „jen“ placebo efekt, tak funguje. Navíc, preparát nemá žádné vedlejší účinky, není návykový a také proto jej s čistým svědomím doporučuji!

Více na www.jaknadepku.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.