Zuzana Belohorcová chce na molo s bříškem!

13.07.2009 | Revue

Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) hodila za hlavu všechna podezření z nevěry svého přítele Vlasty Hájka a pořídila si s ním miminko.

Jelikož nemá žádné výraznější nevolnosti, chce dál pokračovat v práci. I přesto, že ji před pár dny odvezli na pohotovost, protože měla problémy s dýcháním.

"Práci mám v podstatě skoro každý den a jsem za to velmi vděčná. Dokud bude, určitě budu pracovat. Snažím se toho využít, jak jen to jde. Přes prázdniny má totiž většina lidí volno, takže akcí moc nebude. Až to nastane, nezbude mi nic jiného, než sedět doma," svěřila se se smíchem slovenská moderátorka a také modelka, která svými křivkami ozdobila nejeden pánský časopis. 

Dovolenou si Zuzana vybrala již na konci června, kdy s Vlastou Hájkem a jeho přáteli vyrazila do Itálie.

"Nejprve jsme jeli do Alp do Spa a potom do Benátek. Dali jsme si dobrou večeři, oběd, svezli se na gondole, proběhlo i nějaké to vínko. Pak jsme zase vyrazili zpět," prozradila Zuzka, kterou cesta nadchla i z jiného důvodu.
"Miluji Alpy a Benátky. Navíc celá cesta byla spontánní, neplánovaná, a to mám ráda," dodala.

Zuzana je momentálně ve druhém měsíci těhotenství. Problémy jí dělá jen silná alergie, kterou trpí od dětství. V sobotu (4. 7.) kvůli alergickým potížím musela být dokonce odvezena na pohotovost, protože nemohla dýchat. 

Zdroj, foto: Korzo


Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.