Znechucený Olšovský:
Přítele si nevezmu!

03.05.2010 | Revue

Herec a režisér Lumír Olšovský (36) už nechce na veřejnosti ventilovat své soukromí. Má s tím ty nejhorší zkušenosti.

S přítelem Pavlem v dohledné době neplánují uzavřít registrované partnerství. Upustili i od velkolepého mejdanu, který původně Lumír na oslavu plánoval.

"Nevím, pro jaké přátele bych ji měl dělat," řekl herec trochu smutně. "Jsme spokojení, žijeme klidným životem, nevidím důvod, proč něco měnit," konstatuje Lumír Olšovský, který nově vystupuje i v muzikálové parodii Je třeba zabít Davida v Divadle Broadway.

A co se vlastně stalo?

Ještě před dvěma roky Lumír tvrdil, že jakmile splatí hypotéku, bude mít dost peněz. A pak uspořádá velkolepou oslavu poté, co "do toho praští". Před rokem, zhruba v tuto dobu, ale prošla tiskem zpráva, že se s Pavlem budou brát na "svatební cestě" na luxusní zaoceánské lodi.

A v tom je ten háček. Od samého začátku to nebyla pravda.
Lumír prý jen slíbil kamarádovi, že je ochoten pomoci při propagaci cest na této lodi. Neuvažoval ale o tom, že by se s Pavlem sami na plavbu touto lodí vydali. A už vůbec na ní nechtěli uspořádat "svatbu". Celá záležitost byla podle něj jen vymyšlená.

"Měli jsme naplánovanou dovolenou na Šumavě, kam jsme také nakonec jeli. Docela mě ale překvapily nenávistné reakce lidí na internetu - o buzerantech, kteří nevědí, kam s penězi. Řekl jsem si, že o sobě už nebudu raději nikde nic povídat," vysvětluje Lumír Olšovský. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.