Zkuste náš recept na bramboráky!

12.5.2010 | Gastronomie

Že by to chtělo nějakou dobrou večeři? Usmažte si luxusní bramboráčky! Ty, které připravíte podle našeho receptu, Vám zaručeně budou chutnat!

Recept na bramboráky:

Suroviny:
500 g syrových strouhaných brambor
100 g hladké mouky
100g na kostičky nakrájeného měkkého salámu nebo jiné uzeniny
2 vejce
2 stroužky prolisovaného česneku
majoránka, kmín, sladká paprika, sůl 
200 g strouhaného eidamu
kečup
olej na smažení

Postup:

  1.  Všechny ingredience důkladně promícháme, aby vzniklo hladké těstíčko.
  2.  Na pánvi rozpálíme olej, naběračkou naléváme těstíčko a smažíme z obou stran.
  3.  Tip: K přípravě malých pěkně tvarovaných bramboráčků můžete použít lívanečník
  4.  Ještě horké placičky posypeme strouhaným sýrem a zakápneme trochou kečupu (pro pikantní variantu lze použít i ďábelskou omáčku).

Dobrou chuť!

Přečtěte si také:

Recepty z brambor

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.